Uncategorized @hu

Tömörfa étkező garnitúrák a Globero-nál!

Élvezd a természet erejét az étkeződben is!

A tömörfa étkező garnitúrák igazán naturalista, meghitt és szelíd hangulatot teremtenek az étkezőben vagy a konyhában, hiszen a tömörfa élő anyag, ami a pórusain keresztül magába szívja a levegő legtöbb káros anyagát, s ami miatt a legtöbben szeretik: igazi friss illatot teremt a legtöbb otthonnak. Olvass tovább, hogy megismerd, miért érdemes Globero.hu webáruházunkból gyönyörű tömörfa étkező garnitúrákat rendelned!

Egyedi megjelenésű tömörfa étkező garnitúrák

Nincs két egyforma fa, ahogy nem is lehet két egyforma tömörfa étkező garnitúra sem, így garantáltan minden egyes asztal és szék egyedi mintázattal, erezettel és folyton változó színárnyalattal rendelkezik, mely az évek folyamán a környezeti tényezők hatására még változhat is.

Ez az egyre megújuló, a lakást kellemes és természetes fa illattal elárasztó alapanyag nem hiányozhat a Te otthonodból sem, ha elkötelezett vagy a természet megóvása mellett.

Tömörfa étkező garnitúra azoknak, akik számára fontos a minőség

A kemény fából készült bútorokról kevesen tudják, de akár 3-4 generációt is képesek túlélni, hiszen annyira masszívak, hogy szinte lehetetlen őket elnyűni.

Azt is fontos kiemelni, hogy a tömörfa egyben azt is jelenti, hogy az alapanyag igen tartós, de mivel az idő múlása néhány évtized után ezeken a bútorokon is meglátszik, a felújításuk nem vesz igénybe sok munkát, és az esetek többségében igen olcsón vissza lehet állítani az eredeti állapotukat. Tehát azért is megéri keményfa étkező garnitúrát választanod, mert ha egy kicsit elhasználódik az 50. vagy 60. év után, könnyűszerrel fel tudod újíttatni, így gyakorlatilag sosem kell lecserélned egy újabbra.

Mit kínál Neked a Globero?

Carmen tömörfa étkező garnitúrák

Engedd be otthonodba hagyd, hogy a természet megnyugtató érzéssel töltse be az egész étkezőt, s élvezd a Carmen tömörfa étkező garnitúrák klasszikus és naturalista idilli hangulatát.

Az étkező székek egyaránt magukban hordozzák a természetes és posztmodern hangulatot, hiszen kényelmes párnázatuk, de masszív kialakításuk miatt egy kellemes, meghitt összhangot képeznek a csodaszép asztal körül.

Giovanni tömörfa étkező garnitúra

Rendeld meg a Giovanni tömörfa étkezőasztalt, mely egyaránt alkalmas, ha csak néhányan élvezitek az étkezéseket, illetve bővíthető szerkezete miatt nagyobb családi események, partik alkalmával is igen praktikusan kihasználható ez a meseszép keményfa asztal.

A hozzá passzoló székek is mind trópusi kemény akácfából készülnek, melyek matt felülete a természetes erezet mellett mégis modern hatást kelt.

 Tosca tömörfa étkező garnitúra

Érdekes kettősség figyelhető meg az elbűvölően káprázatos Tosca bővíthető tömörfa étkezőasztal esetében, hiszen a trópusi akácfa vad mintázata a lágy, matt felületkezelés miatt egyfajta meghitt, természetesen megnyugtató, de mégis mozgalmas látványt kelt minden étkezőben.

A székek csodaszép krém színű huzata, a masszív szerkezet, illetve az időtálló dizájn egy igazi modern, naturalista és rusztikus stílust kölcsönöz majd az étkeződnek.

Most már biztosan felkeltettük az érdeklődésedet, siess, s rendelj még ma káprázatos tömörfa étkező garnitúrákat, hogy családod és vendégeid is élvezni tudják a természet friss és üde illatát az otthonodban.

S ne feledd, ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, keress minket bátran e-mailben (rendeles@globero.hu) vagy telefonon, a +36 30 898 9547-es számon.