Uncategorized @hu

Design darabok karácsonyra? Igen!

Karácsony közeledtével egyre sürgetőbbé válik a kérdés, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. Tudjuk milyen fejtörést okoz minden évben új ötlettel előállni, ezért összegyűjtöttünk egy pár szuper ötletet segítségképp. Idén álljon az ajándékozás középpontjában a kényelem és a design!

Legyen stílusos

Első ötletünk az utóbbihoz kapcsolódik. Mind ismerünk olyan személyt, aki odavan a karácsonyi lakásdekorációkért. Számukra nagyszerű ötlet lehet az adventi gyertyatartó koszorú, mely meghitté varázsol minden otthont. További előnye, hogy a mécsestartók nem rögzítettek, így a következő évek ajándéka is megvan: egy új darab a 8 különböző, gyönyörű téli mintás mécsestartó közül, így az illető cserélgetni tudja őket, hogy minden évben új külsőt adhasson díszének.  

Ha az ajándékozandó személy szereti a művészetet, lepd meg a tehetséges kortárs festők műveinek egyikével. A Globero-nál sokféle stílusú alkotás között válogathatsz, így biztosan megtalálod azt, amely igazi ékként díszíti majd szeretted falát.

ArtMoon kollekciónk a megfelelő választás azok számára, aki odavannak az egyedi használati tárgyakért! A minőségi diófából készült termékek széles választékában nincs két egyforma: a fa repedéseinek, csomóinak, erezetének köszönhetően minden termék más, megismételhetetlen. Ha egy igazi különlegességet keresel, a diófa tálca tengerkék betéteivel egy igazán elbűvölő és stílusos darab, amely színesebbé teszi a reggeli kávézásokat vagy a vendéglátást.

Legyen kényelmes

Ki ne imádná egy kényelmes fotelben ücsörögve kipihenni a mindennapok fáradalmait egy pohár bor vagy könyv társaságában? Függőfoteljeinkkel nem foghatsz mellé, hiszen nem csak kényelmesek a pihe-puha párnának köszönhetően, de divatosak is és az idő viszontagságainak is ellenállnak. Garantált, hogy az ajándékot kapó alig várja majd, hogy újra jó idő legyen és a meleg levegőn élvezhesse a fotelben délutáni relaxálást.

Párunknak tökéletes ajándék lehet egy hintaágy, amellyel egyben magunkat is megajándékozzuk! A Gibraltár nyugágy luxus kinézetével ás árnyékolójával egy kis privát szférát biztosít nekünk kertünkben és otthonunk legromantikusabb pontja lesz.

Kapcsolódó tartalmak