Uncategorized @hu

Kültéri bútorainkat használd fel a karácsonyi hangulat megteremtésére! Mutatjuk hogyan!

Az ünnepekhez közeledve a legtöbbekben felmerül az igény a belső terek alkalmivá varázsolására. Nem véletlen, hiszen a social mediából, a női portálokról és a lakberendezési üzletek akciós újságaiból is folyamatosan árad felénk az a hatalmas kínálat, mellyel a márkák az ünnepekre készülnek. Érdemes azonban megfontolni, milyen stílus és minőség mellett teszed le a voksod. Az egy szezont kibíró megoldások időszakának leáldozni látszik, hiszen a fenntarthatóság minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tart számot.

Kültéri bútorok beltérben? Miért ne?

Szívesen hasznosítanád a nyáron a teraszon használt bútoraidat beltérben is? Miért ne? A lakberendezés területén ma már nincsenek kőbe vésett szabályok, ráadásul az univerzális felhasználhatóságnak köszönhetően a kinti hintaágyak, fa bútorok a belső terekben is kiválóan megállják a helyüket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a design megoldások nem csak megjelenésükben mutatnak újat, hanem minőségükben is. Ennek köszönhetően a terasz és a kert kedvencei új életre kelhetnek a nappaliban vagy az étkezőben.

Az a bizonyos időtálló minőség

A kültéri bútorokkal szemben alapvető követelmény, hogy az időjárás viszontagságainak ellenálló alapanyagból készüljenek. A műanyag székek időszaka azonban rég lejárt, ennél sokkal stílusosabb és egyedibb megoldásokat választhatsz. A teraszon, a kertben használt ülő alkalmatosságok, egyedi megjelenéssel bíró függőágyak és fotelek remekül társíthatóak a beltéri kiegészítőkkel és lakberendezési tárgyakkal. Érdemes tehát vásárlás során olyan minőségű darabok mellett letenni a voksot, melyek garantáltan időtálló minőséget képviselnek, és több szezonon keresztül is kifogástalan állapotban szolgálják majd a külső és belső terek stílusossá varázsolását.

Fények és hangulatok

A világítástechnika a nyárestéken éppen úgy kiemelt szerephez jut, mint akkor, ha a téli hónapokról van szó. A korai sötétedéssel felértékelődik szerepe, de korántsem állíthatjuk azt, hogy kizárólag a megfelelő fényviszonyok érdekében választ a mai kor embere lámpákat, mennyezeti világítást. Ezt tökéletesen példázzák a fényfüzérek és a design világítástechnikai elemek, melyeknek esetében a hangulatteremtés és a stílusos helyiségek kialakítása egyaránt fontos cél. A kültéri lámpák kiválóan mutatnak a nappaliban is, sőt, akár az ünnep fényeinek megvalósításában is segíthetnek a jól eltalált designer darabok.

Függőfotelek a lakásban

A függőfotelek kiemelt népszerűségnek örvendenek napjainkban. A műrattan alapanyagból készült, stílusos ülőhelyek bekuckózásra csábítanak. Miért érne véget szerepük a vénasszonyok nyarával együtt? Gondoltál már arra, hogy ezek a függőfotelek milyen jól mutatnának a belső terekben is? A lakberendezési magazinokban, vagy a Pinterest végeláthatatlan ötlettárában számos olyan enteriőrrel találkozhatsz, amelyekben ezek az egyébként kertben is tökéletes ülőhelyek a nappaliban, a hálóban kapnak helyet. Keltsd új életre a nyáron már remek szolgálatot tett darabokat. Dobd fel azokat meleg lakástextíliákkal, és remek olvasókuckót teremthetsz magadnak- s nem utolsó sorban a stílusos enteriőr megvalósításáért is tehetsz.

Természetes megoldások fa felhasználásával

A fa soha nem megy ki a divatból, és kitűnő döntés a szabadban, valamint a négy fal között is. A tömörfa designer bútorok mind nagyobb érdeklődésre tartanak számot. Ez nem csak időtálló minőségüknek köszönhető, hanem változatos felhasználhatóságuknak is. A diófa bútorok remekül passzolnak a klasszikus, a fiatalos, a mediterrán, de akár a különleges jellemzőkkel bíró lakberendezési irányzathoz is. A korábban a teraszon már jó szolgálatot tett darabokkal a nappalit is feldobhatod a hideg hónapokban, így egész évben használhatod kedvenceidet.

Kapcsolódó tartalmak