Uncategorized @hu

Lepd meg magad is egy különleges design lámpával!

Ha szereted a korszakalkotó, nem mindennapi stílusú és rendkívül egyedi design lámpákat, feltétlenül olvass tovább, hogy megismerd a Globero téli design lámpa kollekcióját. Ha elég gyorsan adod le a rendelésedet, akkor ha szerencséd van, még az ünnepek előtt megérkezik a várva várt design lámpa az otthonodba.

Globero design lámpa kollekció 2020-2021

A Globero design lámpa kollekciójában egyaránt találsz asztali lámpákat, állólámpákat, csillárokat és asztali állólámpákat is, amelyek garantáltan egyedi megjelenést fognak kölcsönözni az otthonodnak.

A szofisztikált alakzatok, a stílusos és letisztult külső, a régi időket idéző felépítés, illetve a teljesen modern kialakítás is egyaránt fontos volt, amikor összeválogattuk a 2020-2021-es kollekciónkat. Válogass kedvedre a csodaszép modellek között, s add le a rendelésed még ma!

Nagy kedvencünk a 4 dimenziós hiperkocka csillár

A legtöbben azért választanak egy ilyen futurisztikus-modern-indusztriális design csillárt, mert egyfajta légies könnyedséget ad a helyiségnek, mivel annyira szokatlan a kialakítása, hogy olyan érzésünk lesz, mintha csak lebegne a terem tetején.

A csillár érdekessége, hogy 3 egymásba illesztett kocka alakú rácsból készült, mely azt a hatást kelti, mintha egy 4 dimenziós hiperkocka (tesseract) pottyant volna át a mi kis primitív, 3 dimenziós világunkba.

Egy kis synthwave zenével a háttérben ez a csodaszép geometrikus fényforrás garantáltan világmegmozgató hangulatba hozza még a legunalmasabb teret is.

Utazz vissza az időbe ezzel a rácsos gömb design asztali lámpával

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy Indiana Jones ásta ki valamelyik régi síremlékből ezt a csodaszép designer asztali lámpát, viszont ha jobban szemügyre vesszük, jól látjuk, hogy ez csak ámítás, és egy modern műalkotásról beszélünk.

Az apró kis rácsok, a kupolás kialakítás, a földgömbre emlékeztető 19. századi formák és anyagok miatt olyan hangulatot varázsol egy ilyen kis asztali lámpa a dolgozószobába, mint amit a régi kincsvadász és régész filmekben látunk.

Az izzót természetesen Te választod bele, így játszhatsz a színekkel és az így kialakítható hangulatokkal is, hiszen ha sima izzót teszel bele, akkor 19. századi hangulatot tudsz teremteni, ha pedig LED-es izzót valamilyen színes fénnyel, akkor pedig igazi sci-fi hangulatot tudsz kialakítani az íróasztalod körül.

Kitalálod hol van a kapcsoló ezen a design lámpán?

Ha egy határozott megjelenésű, igazán formabontó szerkezettel ellátott designer asztali állólámpát keresel, lehet, hogy most megtaláltad. Ez a modell egyszerűen fantasztikus. Ahogyan a különféle anyagok, stílusok, formák és textúrák keverednek benne, első ránézésre nem tudjuk eldönteni, hogy ez most egy kőkorszaki fényforrás újraértelmezése, a modern kor kifigurázása, vagy a posztmodern lakberendezés egyik gyöngyszeme.

Bárhogy is legyen, egy ilyen festői design lámpa mellett biztosan nem tudnak majd szó nélkül elmenni a vendégeid, hiszen felhívja magára a figyelmet ez a lámpa még akkor is, ha épp nincs felkapcsolva.

Apropó felkapcsolás: kitaláltad, hogy hogyan lehet fényforrást varázsolni ebből a fantasztikus lámpából? Ha nem, gyere el a pécsi bemutatótermünkbe, hogy személyesen tudd kipróbálni az összes design lakáskiegészítőt!

A bemutatótermünkben nemcsak az aktuális termékeket tudod megnézni a saját szemeddel is, vagy megtapogatni a csodaszép tömörfa bútorokat és kiegészítőket, de igény esetén stílustanácsadást és lakberendezési tippeket is adunk, hogy nehogy üres kézzel menj haza.

Kapcsolódó tartalmak