Uncategorized @hu

Design lakáskiegészítő ajándékba az igazán kifinomult ízléssel rendelkezőknek!

Egyre nagyobb teret hódít magának a minimalizmus, emiatt rengetegen keresik a design lakáskiegészítőket, hiszen ezek nemcsak egyediséget biztosítanak a lakásnak, de ezzel nem a tömeggyártást, hanem a fiatal művészi generációt tudják így támogatni.

Te is az a típus vagy, aki szívesen vásárol designer lakáskiegészítőket, mint például órát, tükröt, vázát, gyertyatartót, kínáló szetteket és érdekes naturalista díszítőelemeket? Ha igen, akkor érdemes tovább olvasnod, hogy megtudd, milyen bájos design lakáskiegészítőket érdemes rendelned a karácsonyi időszakra a szeretteidnek a Globero webáruházából.

Persze magadat se felejtsd el meglepni egy kis ajándékkal 🙂

Designer karácsonyi ajándékok

Hamarosan itt a karácsony a nyakunkon, és ha van egy kis időd, akkor nem az utolsó pillanatra hagyod a karácsonyi ajándékvásárlást. Még van néhány heted, így feltétlenül érdemes kihasználnod ezt az időt arra, hogy megnézd a Globero kínálatát, ahol számtalan típusú és stílusú design lakáskiegészítő közül tudsz válogatni.

Megrendelheted őket a szeretteidnek is, de ha látsz egy olyan modellt, ami megtetszik, ne habozz, és lepd meg magad egy kis dísztárggyal, amelyre ha ránézel, egyből jobb hangulatod lesz.

Design óra

A mai világban mindig jó tudni, hogy épp hány óra van, hiszen szinte mindenki határidők alapján osztja be a napi teendőit. Egy design óra emiatt pompás karácsonyi ajándék lehet a szeretteid számára, persze csak akkor, ha értékelni is tudják a designer órákat.

Design tükör

Az egyedi készítésű tükröknek is megvan a maguk varázsa, így ha olyan barátnak veszel egy ilyen szép tükröt, akinek van hova tennie egy ilyen bámulatos modellt, bátran rendeld meg, hogy időben megérkezzen a várva várt dizájner karácsonyi ajándék.

Design fáklya és italtartó farönk

Biztosan Neked is van olyan ismerősöd, aki egy erdei túra során csak úgy betesz a csomagtartójába egy rakás faágat, mondván jól mutat ez otthon egy vázában a lépcsőfordulónál lévő ablakpárkányon. Vannak azok a típusú emberek, akik élnek-halnak a naturalista-minimalista stílusú design lakáskiegészítők iránt. Nekik jó megoldás lehet egy ilyen csodaszép fáklya, illetve egy természetességet sugárzó italtartó farönk.

Design tálcák, bortartók és kínáló asztalkák

Ha van olyan családtagod, aki egész nap sürög-forog a lakásban, akkor biztosan ki tudja majd használni a design tálcákat, hiszen ezeken kényelmesen és stílusosan lehet felszolgálni a vendégeknek a délutáni harapnivalókat egy-egy összejövetel során.

Egy stílusos bortartót pedig egy olyan ismerősnek érdemes beszerezned, aki szívesen kitenne egy ilyen csodaszép design lakáskiegészítőt a nappalijába vagy a könyvtár szobába, hogy az este folyamán tudja élvezni a legjobb borokat egy ízletes sajttál kíséretében.

Persze nem lehet teljes a kép egy ízlésesen kialakított kínáló asztalka nélkül, így ha a szeretteid szeretik a délutáni teázásokat vagy esti borkóstolást, bátran rendelj nekik egy stílusos kis kínáló asztalkát.

Design váza – hogy otthonosabb legyen a légkör

Egyre több otthonban figyeljük meg azt, hogy a minimalista berendezés mellett számtalan növényke díszíti az asztalokat, párkányokat vagy épp a lépcsőfordulókat. Egy növény vagy szép virágcsokor bizony minden enteriőrt természetessé varázsol, így egy olyan időszakban, amikor amúgy sem akarunk a hidegbe kimenni, nem árt, ha bevisszük a lakásba a természet erejét néhány apróbb növény vagy virág formájában.

Rendelj csodaszép designer vázákat, hogy szeretteid télen is élvezni tudják a természet nyugtató hatását.

Kapcsolódó tartalmak