Uncategorized @hu

Varázsold igazán különlegessé az ünnepet Globero termékekkel! – függőfotel, tömörfa bútorok és dizájn kiegészítők a lakásban

Most már tényleg órák kérdése, és itt a karácsony, ami azt is jelenti, hogy összejön a család, meglátogatjuk a szeretteinket és lehetőleg békességben és szeretetben töltjük el az év végi napokat, hogy újult erővel tudjunk nekirugaszkodni a következő esztendőnek. Nézzük meg, milyen Globero termékekkel tudsz igazán ünnepi hangulatot varázsolni a karácsonyi sürgés-forgás során!

Beltérre is sok terméket rendelhetsz a Globero webáruházából!

Ahogy már megszokhattad, a Globero webáruházából nemcsak kültéri bútorokat és kiegészítőket tudsz rendelni, hanem számos olyan beltéri bútort és lakásdekorációt is, amelytől biztosan meghitt és békességes lesz a karácsonyi ünneplés. Nézzük, melyek azok a modellek, amelyek nem hiányozhatnak a Te otthonodból sem!

A függőfotel beltéren is jó móka

A függőfotelekben az a jó, hogy új szintre emelik az ücsörgés művészetét. Máshogy huppanunk bele egy dizájner függőfotelbe, mint egy hagyományos karosszékbe. Nemcsak a lakás dísze lehet egy ilyen csodaszép kültéri-beltéri bútor, hanem az egész család számára egy kényelmes és stílusos ülőhelyet biztosít az ablak mellett vagy a kandalló oldalán.

Tipp: ne csak egy darabot rendelj belőle, különben komoly harcok alakulhatnak ki eme magasztos ülőalkalmatosságért a családban, így előzz meg egy esetleges karácsonyi veszekedést, s rendelj legalább annyit, ahány tagú a családod. Így biztosan nem kell majd megverekedned azért, hogy este élvezhesd ezt a fantasztikus függőfotelt, miközben a kedvenc regényedbe bújsz el a valóság szürkeségei elől.

Tömörfa bútorral nehéz melléfogni

Mivel az elmúlt időszakban nagyon nagy hangsúly van a fenntartható gazdaságon, így egyre többen keresnek olyan megbízható és strapabíró bútorokat, amelyek nemcsak néhány évet élnek túl, hanem lehetőleg több generációt is ki tudnak szolgálni anélkül, hogy tönkremennének.

Környezettudatosság szempontjából nagyon nagy szerepet kaptak az elmúlt években a tömörfa bútorok, hiszen ezek aztán időtálló darabok. Sajnos még nem tart ott a tömörfa bútorgyártás, hogy teljesen ki tudja szorítani a tömeggyártott termékeket, így még mindig sokan választják a nagy áruházak préselt farostlemezből összetákolt fának csúfolt bútorait, hiszen azok sokkal olcsóbbak, mint egy tömörfából készült teljesen egyedi bútor.

Ha Neked is fontos, hogy fenntartható erdőgazdálkodásból származó valódi tömörfa bútorok díszelegjenek az otthonodban, nézz körül a Globero tömörfa bútorai között, hátha találsz olyan modelleket, amelyek passzolnak az otthonodba.

Ikonikus dísztárgyakkal a karácsony is meghittebb lesz

A kortárs művészet néha annyira találó tud lenni, hogy azokban az otthonokban, ahol sok kis apróság kerül a kredencek és asztalkák tetejére, olyan érzésünk lesz, mintha egy múzeumban járnánk.

Az ünnepi hangulatot pedig a legjobban érdekes kis apróságokkal lehet a legkönnyebben becsempészni az otthonunkba, hiszen a karácsonyi dekoráció is lehet minimalista, de igazán szókimondó.

Egy bájos kis figura, egy érdekes váza, egy nem mindennapi festmény is mind hozzájárul ahhoz, hogy ki tudjuk fejezni az egyéniségünket az ünnepi dekoráció segítségével.

Dizájn órát a konyhába, hogy a karácsonyi sütemény sütés is stílusos legyen

Nincs karácsony sütemény sütés nélkül, hiszen a frissen kisült karácsonyi mézes illata hozzátartozik az ünnepi hangulathoz. Tedd teljessé az ünnepeket egy konyhai dizájner órával, hogy a karácsonyi készülődés is egyedi hangulatban teljen el.

Kapcsolódó tartalmak