Uncategorized @hu

Tömörfa bútorok a Globero-nál!

Amikor megtapintunk egy tömörfa bútort, előjön belőlünk az a bizonyos hatodik érzék, hiszen a keményfa bútorokból áradó nyugalom egy meghitt és természetes atmoszférát ad otthonunknak. Ez nem is olyan meglepő, ha azt nézzük, hogy a tömörfa bútorok élő anyagok, melyek magukban hordozzák az erdő friss illatát, illetve egy-egy ilyen darab a lakásban még a helyiségek levegőjét is képes megszűrni, hiszen a nyitott pórusokon keresztül magába szívja a fa bútor a legtöbb levegőben lévő káros anyagot is.

Környezetvédelmi szempontból is dicséretes választás a tömörfa, hiszen ez a típusú lélegző alapanyag főként a tartósságáról, időtálló kialakításáról, illetve könnyű felújíthatóságáról és értékállóságáról ismert.

A tömörfa bútorok a fa egyedi erezete miatt mindig sajátos megjelenésűek, hiszen a természetes mintázatot képtelenség megismételni, így minden darab hűen őrzi a természetes jellegéből fakadó időtálló stílust.

Globero.hu webáruházunkban előrhetőek a Tosca, Carmen és Giovanni tömörfa bútorcsalád termékei. Nézzük meg közelebbről is ezeket a meseszép bútorokat.

Tosca tömörfa bútorcsalád

Ebben a kategóriában egyaránt kaphatóak tömörfa asztalok, könyvespolcok, alacsony és magas komódok, tükrök, székek és vitrinek is, melyek jól mutatnak a modern, de természetes stílusú otthonokban is.

A Tosca tömörfa bútorok mindegyike matt felületű trópusi akácfából készül, mely rusztikus, természetes és nyugodt érzetet biztosít, mely segít kialakítani a lakásban egy igazán ősi, de mégis modern dizájnba bújtatott atmoszférát.

A praktikus kialakítás mellett fontos megemlíteni a masszív szerkezetet, a kopásálló felületeket és a könnyű tisztítást vagy karbantartást, hiszen a trópusi akácfa igen jól ellenáll a legtöbb külső hatásnak, s évtizedekig képes megőrizni eredeti állapotát, így több generáción át is értékes darabja marad minden otthonnak.

Carmen tömörfa bútorcsalád

Ebben a menüpontban tömörfa vitrinek, TV állványok, tükrök, asztalok, székek, könyvespolcok és komódok kaphatóak, melyek kialakításánál nagyon figyeltek a dizájnerek még a legapróbb részletekre is.

Az összes Carmen tömörfa bútor ázsiai akácfából készül, mely szintén egy nagyon robusztus, időtálló és strapabíró alapanyag a faiparban. A vasalatok, pántok, zárszerkezetek és egyéb kiegészítők is mind minőségi darabok, elkerülve ezzel a zárak korai elhasználódását vagy a vasalatok kiesését a rögzítésből.

Az itt található bútorok matt felületkezelésű egyedi faerezete, az alapanyag sötét árnyalata, illetve a masszív megjelenés erőteljes, határozott, de mégis gyengéd természetességet ad a legtöbb otthonnak.

Giovanni tömörfa bútorcsalád

Ebben a kategóriában trópusi kemény akácfából készült dohányzó- és étkezőasztalok, praktikus kialakítású komódok és TV állványok, valamint csodaszép tükrök és könyvespolcok találhatóak. Harmonikus ellentétet képez a modern matt felület a vad, természetes faerezetű mintákkal, melyek színvilága az otthonunkba varázsolja a trópusokat.

A Giovanni tömörfa bútorok megálmodásánál nem bíztak semmit sem a véletlenre a dizájnerek, hiszen még a legapróbb részletek is mesterien kidolgozottak, illetve a vasalatok, a pántok és a fióktartó szerkezetek is csak a legjobb minőségű alapanyagból készült kellékek közül kerülnek ki.

Ha időtálló, strapabíró, természetes és környezetbarát bútorokra vágysz, feltétlenül nézz körül tömörfa bútoraink között, s találd meg még ma azt a modellt, vagy szériát, amely egy meghitt, naturalista, barátságos és letisztult hangulatot fog kölcsönözni otthonodnak.

Kapcsolódó tartalmak