Uncategorized @hu

Fiatalon tömörfa bútort?

Első otthonod berendezése a cél? Fiatalos, trendi, izgalmas megjelenéssel bíró bútorokat keresel? Olyan kiegészítők mellett döntenél, amelyek egyediek és azonnal magukra vonják a figyelmet? Mindenkinek megvannak a maga elképzelései arról, hogy miként is kellene kinéznie az ideális otthonnak. Az anyagiak és a rendelkezésre álló terek azonban gyakran adottak, és nem sokat változtathatunk rajtuk. Alapos megfontolással és jó ízléssel azonban olyan enteriőrt alakíthatsz ki, mely minden tekintetben megállja a helyét. De vajon mennyiben felel meg a fiatalok ízlésének a tömörfa bútor? Mit mutatnak az aktuális trendek?

Lendületes megoldások korosztálytól függetlenül

A tömörfa bútorokról sokan azt hiszik, hogy kizárólag a nagyszülők konyhájában, nappalijában kaphatnak helyet. Éppen ezért társul hozzájuk egyfajta tévképzet, és nem azonosítják a fiatalos megoldásokkal. Pedig a tapasztalatok szerint egyre több fiatal keresi kifejezetten a tömörfa bútorok kínálta egyszerűséget és minőséget.

Használd ki a természet erejét!

A lapra szerelt bútorok világát éljük, amikor néhány óra alatt összerakhatunk egy komplett hálószoba bútort. A kérdés csupán az, hogy mennyire időtálló minőséget képviselnek az ilyen bútorok. Ma már a fiatalok is tudatosan választanak a bútorkínálatból, és igyekeznek a tartós darabokat előnyben részesíteni. A tömörfa bútorok a természet erejét viszik a négy fal közé, de ugyanakkor az elegáns, stílusos megjelenés sem maradhat el esetükben.

Időtálló minőség stílusos kivitelben

Az eldobható tárgyak korában különös értéket képviselnek azok a megoldások, melyek hosszú éveken át kifogástalan állapotban szolgálják majd kényelmünket. A Globero tömörfa bútorai a fiatalos otthonokban is megállják a helyüket, sőt, sokan kifejezetten az ilyen darabokra vadásznak.  Legyen szó a minimál lakberendezésről, a mediterrán bútorok világáról, vagy akár a távol-keleti stílus előnyben részesítéséről, a tömörfa berendezési tárgyakkal garantáltan nem fogsz mellélőni.

Exkluzivitástól a vidék romantikájáig

Fiatalon az ember azt gondolhatja, hogy kizárólag az exkluzív lakberendezés felel meg az életstílusának. Igyekszik méregdrága darabokat beszerezni, és ha van hozzá anyagi háttér, akkor a designer kiegészítők is az otthon részét képezik. A tömörfa bútorok ugyan magasabb áron elérhetőek, mint a lapra szerelt megoldások, de ezért cserébe többet, mást kaphatunk. A különleges, de ugyanakkor fiatalos otthonokban egy jól eltalált tömörfa bútorral elegáns összkép születhet, de a vidék romantikájához is remekül passzolnak ezek a berendezési tárgyak. A rattan vagy éppen a marokkói hangulatot idéző világítástechnikával társíthatod a bútorokat, sőt, a bambusz lampionok és a designer órák, tükrök között is rálelhetsz új kedvenceidre.

Mielőtt tehát úgy gondolnád, hogy a tömörfa csak szüleid és nagyszüleid otthonában mutat jól, adj esélyt az ilyen daraboknak. S hogy mi alapján érdemes választanod? A burkolatok, a fal színe, vagy éppen a már meglévő bútorok együttesen befolyásolhatják azt, hogy milyen színű, stílusú lakberendezési elemek mellett érdemes dönteni. Nem csak beltérben javasolt gondolkodni, hanem a kültéri bútorok között is megtalálhatóak e típusok.

A komplett bútorcsaládok segítségével egyetlen stílusban alakítható ki az enteriőr, de arra is van lehetőséged, hogy csak az aktuálisan szükséges komód, étkezőasztal vagy vitrin mellett dönts. A Globero beltéri és kültéri tömörfa bútorai prémium kategóriával járulnak hozzá ahhoz, hogy egy fiatalos otthonba is minőségi, izgalmas és mégis klasszikus értékeket képviselő darabok kerüljenek.

Kapcsolódó tartalmak