Uncategorized @hu

Tömörfa a kertben

Van valami a tömörfa bútorokban, ami miatt folyton tapogatni akarjuk őket. Nem olyan furcsa dolog ez, hiszen a tömörfa bútorok élnek, azaz a fa mindig változik, érik, a színe idomul a külső hatásokhoz, lélegzik, vagy épp szárad, ha nem kened le időnként egy kis frissítő olajjal őket. A tömörfa bútorok egyszerre testesítik meg a luxust és a természetességet is, hiszen nemcsak a tapintásuk, de az illatuk és egyedi mintázatuk is különlegessé teszi őket. Nézzük meg, melyek lesznek idén a legnépszerűbb tömörfa kerti bútorok, amiket könnyedén megrendelhetsz a Globero webáruházából!

Adelaide prémium étkező garnitúra

Ezt a csodaszép étkező garnitúrát azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetes és hagyományos kialakítást, s mellőzni akarnak minden dizájner típusú bútort a kertjükből vagy teraszukról.

Ez a finom tapintású, trópusi akácfából készült 6 személyes étkezőasztal, illetve a párnákkal ellátott székek mind azt az érzetet keltik, mintha egy erdőben ülne a család az étkezések során.

A robusztus kialakítás, a hagyományos vonalak és formák, illetve a modern technológia egy olyan időtálló stílust eredményez, amely tökéletesen illik a naturalista otthonokba.

Perth tömörfa kerti bútor

A természetes fa alapanyagról sokaknak a sárgás-barnás színárnyalatok jutnak eszükbe, amely nem feltétlenül illik minden teraszra, pláne akkor nem, ha a fehér, elefántcsont és krém színek a meghatározóak a kert többi bútorát illetően. Ez a Perth tömörfa kerti étkező garnitúra fehér színű eukaliptusz keményfából készült, mely az egyik legkedveltebb kültéri bútor fa alapanyag, hiszen kiválóan ellenáll a legtöbb időjárási hatásnak legyen az erős szél, eső vagy tűző napsütés. A fehér szín miatt garantáltan minden tekintetet magára vonz majd ez a gyönyörű tömörfa kerti bútor.

Sydney prémium tömörfa kültéri sarokgarnitúra

Nemcsak étkezőasztalok és székek között tudsz válogatni a Globero webáruházában a tömörfa kerti bútorok között, hanem rendelhetsz káprázatosan szép sarokgarnitúrát is, mint ezt a csodaszép Sydney ülőgarnitúrát. Ez a modell kiváló minőségű trópusi akácfából készült, mely nem vetemedik, s nem látszik rajta az öregedés sem. Ehhez az ülőgarnitúrához tartozik egy szintén tömörfából készült kisasztal is, hogy legyen mire tenned az italokat és rágcsálnivalókat, ha épp vendégeket fogadsz.

Santiago tömörfa ülőgarnitúra szett

Ha csak kettesben szeretnél időt tölteni valakivel, akkor jó megoldás lehet ez a stílusos Santiago tömörfa ülőgarnitúra, amely két kényelmes fotelből és egy kör alakú kisasztalból áll. Tökéletes választás lehet ez szinte minden típusú és stílusú verandára vagy teraszra, hiszen nem foglal sok helyet, de mégis ad az egész kertnek egyfajta könnyed, tengerparti hangulatot.

Canberra prémium kültéri tömörfa ülőgarnitúra

Nem mindenki szereti a 6-8 személyes hatalmas kanapékat, hiszen, ha jobban vannak tagolva a bútorok, akkor könnyebb a beszélgetés is egy társaságban, mert nem kell egymáson keresztül átkiabálni, ha épp egy olyan vendéghez szeretnénk szólni, aki a kanapé másik végében ül.

Erre az esetre tökéletes lehet ez az igazi ausztrál óceán parti hangulatot idéző Canberra prémium kültéri tömörfa bútor, hiszen ez két darab egyszemélyes és egy kétszemélyes fotelből áll, amelyhez egy alsó polccal ellátott dohányzóasztal is tartozik.

Ez a tömörfa bútor FSC engedéllyel tartott trópusi akácfából készült, mely azt jelenti, hogy a gyártók garantálják, hogy az itt felhasznált fa alapanyagokat pótolják a természetben egy fenntartható gazdaság működtetésével.

Kapcsolódó tartalmak