Uncategorized @hu

Kis erkélyedből vagy teraszodból varázsolnál luxus pihenőhelyet?

A kisebb méretű lakások esetében nem mindig van elegendő hely az erkélyen, hogy hatalmas kerti bútorokat tudjunk kirakni, viszont szerencsére léteznek már olyan kültéri bútorok, amelyek segítségével még a legkisebb erkélyből vagy teraszból is luxus pihenőhelyet lehet varázsolni. Íme néhány ötlet azoknak, akik maximálisan ki szeretnék használni a kisebb erkélyüket vagy teraszukat, hogy élvezni tudják a nyári napsütést.

Műrattan függőfotel kis erkélyekre

Ez a Cordoba műrattan függőfotel tökéletes választás lehet egy kisebb erkélyre, hiszen csepp alakú kialakítása miatt nem foglal sok helyet (mérete: 100 x 70 x 118 cm, súlya: 35 kg, állvány magassága: 196 cm).

Mivel tartozik hozzá egy állvány, így nem igényel fúrást, mely azoknak is kedvez, akik albérletben laknak, hiszen így mindenféle nehézség nélkül tudják magukkal vinni a következő albérletbe.

Ennek a kényelmes és stílusos műrattan terasz bútornak 100 kg a teherbírása, s mivel porszórt alumínium vázzal rendelkezik, így sokáig bírja a kiképzést is.

Ciprus függőfotel kis teraszokra

Ez a kényelmes Ciprus műrattan függőfotel egy kicsit nagyobb, mint az előző modell (mérete: 116 x 93 x 196 cm, súlya 35 kg), így ezt inkább kisebb teraszokra ajánljuk. Az előző terasz bútorhoz hasonlóan ennek is 100 kg a maximális teherbírása, illetve ennek is van egy állványa, így nincs szükség fúrásra az üzembe helyezés során. A stílusos műrattan felület, a strapabíró alumínium porszórt váz, illetve a kényelmes párnákon lévő huzatok mind kiválóan ellenállnak az UV sugaraknak, így a legtöbb szélsőséges időjárási tényező hatására sem rongálódnak meg ezek az anyagok.

Ezzel a terasz bútorral garantáltan meghitt és relaxáló lesz a kis teraszon való tartózkodás. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti az érdekes formákat, a stílusos kialakítást, illetve a kényelmes pihenést.

Étkezőgarnitúra kis teraszra

A Bilbao kültéri alumínium bárszett kiváló minőségű alumínium és műfa, azaz polywood anyagból készült, illetve a tervezők tettek rá egy mű teakfa lapot, hogy még stílusosabb legyen a végeredmény. A székeket egymásba lehet rakni, így ha épp nem szeretnénk használni ezt a terasz étkezőgarnitúrát, könnyedén eltehetjük az útból, s még sok helyet sem fog foglalni.

A prémium minőségű anyagoknak köszönhetően ez a fantasztikus bárszett kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak, a szélsőséges időjárásnak, illetve még a koszt is taszítja, mely miatt könnyű tisztán tartani.