Uncategorized @hu

Lakásdekoráció felsőfokon, a Globero-tól!

Szerencsére minimalistaként is élvezheted a lakásdekorációk adta meghitt hangulatot az otthonodban, így néhány szemrevaló darab kiválasztásával funkcionálisabbá is tudod tenni a lakás különböző részeit. Lássuk, milyen csodaszép lakásdekorációkkal tudsz még barátságosabb atmoszférát teremteni a lakásodban vagy az irodádban.

Órák – a lakásdekoráció legpraktikusabb eleme

Unod már a megszokott, tipikusnak is mondható faliórákat? Nem akarsz egy átlagos atmoszférát egy hagyományos órával a falon kialakítani a nappalidban? Nézz körül a lakásdekoráció almenü fali órái között, hogy megtaláld azt a korszakalkotó formavilággal ellátott csodaszép modellt, amely tökéletesen passzol az ízlésedhez.

Ez a csodaszép szögletes design óra igazi rusztikus hangulatot fog varázsolni a nappalidnak, hiszen a nikkelezett alumínium keret, illetve a fa természetes hatása egy érdekes kontrasztos harmóniát fog adni az egész helyiségnek.

Te sem tudsz ellenállni az indusztriális stílusú fogaskerekeknek? Van bennük valami, ami odavonzza az ember tekintetét. Ahogyan forognak a kerekek, ahogyan megmozdul az egész szerkezet – egyszerűen lenyűgöző. A nikkelezett kialakítás és a körülötte lévő üveglap egy érdekes, letisztult, de mégis fantasztikus stílust kölcsönöz ennek a csodaszép lakásdekorációnak.

Tükrök – a lakásdekoráció legegyszerűbb hely-bővítő eszközei

Biztosan Te is tudod, hogy a tükrök ügyes elhelyezése azt a hatást kelti még a legkisebb apartmanokban is, mintha jóval nagyobb lenne a belső enteriőr, mint ahogyan azt a tervrajz mutatja.

Nem véletlen emiatt, hogy nálunk is kaphatóak meseszép asztali tükrök, melyeket nem szabad kifelejteni a lakásdekorációból.

Ez az elegáns fali tükör nem hiányozhat a Te hálószobádból vagy nappalidból sem, hiszen elegáns megjelenése, luxust keltő stílusa és masszív kialakítása miatt garantáltan a lakásod egyik kedvenc dekorációs darabja lesz.

Praktikus eszközök, amelyek lakásdekorációként is funkcionálhatnak

Ha Te is az a típus vagy, aki a gyakorlatias lakásdekorációs elemekért van oda, feltétlenül nézd meg a következő néhány dísztárgyat, mert szépségük mellett még a mindennapokban is praktikusan tudod őket használni.

Ezt a bortartó farönköt minden olyan ismerősöd, aki odavan a természetes, rusztikus lakáskiegészítőkért, garantáltan irigyelni fogja. Nem csoda, hiszen a masszív kialakítás, az igazi dizájner formavilág, illetve maga az elgondolás, hogy erre használj egy ilyen csodaszép tömör fát, egyszerűen lenyűgöző.

Ez a nikkelezett édes kis ezüst asztalka garantáltan az egyik kedvenced lesz, hiszen nagyon jól mutat a legtöbb minimalista, dizájner otthonban. S mivel mindig szükség van egy olyan kisasztalra, ahova leteheted a kulcsodat és a telefonodat, amikor hazaértél, garantáltan minden nap fogod használni.

A magas minőségben megmunkált dísztárgyakból soha nem elég, főleg, ha hasznosak is!

Rendeld meg ezeket a bámulatosan szép, nikkelezett alumínium flamingókat, amelyeket iratnehezékként is bármikor felhasználhatsz!

Sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet? Neked melyik darab tetszett a legjobban? Mit gondolsz, melyik stílusú kiegészítő illik majd a legjobban a Te otthonodba? Nézd meg a teljes lakásdekoráció kínálatunkat, s rendeld meg a számodra legpraktikusabb és legszebb kiegészítőket még ma!