Uncategorized @hu

Így rendezd be a nyaralódat a Globero termékeivel!

Annak ellenére, hogy nem egész évben tartózkodsz a nyaralódban, azért nem árt, ha itt is olyan a beltér és a kültér kialakítása, amely nemcsak az ízlésedhez passzol, de segít kiszabadulni a stresszes hétköznapokból, hogy relaxálni tudj a nyaralás során. Összeszedtünk néhány tippet, hogy hogyan rendezd be a nyaralódat a Globero termékeivel, hogy a kikapcsolódást egy újabb szintre tudd emelni.

Figyelj a beltérre is, hátha vihar lesz és nem tudsz mindig napozni

Helyezd magad kényelembe!

Amikor belépsz a nyaralóba, fontos, hogy olyan bútorok és dísztárgyak vegyenek körül, amelyek segítenek elvonatkoztatni a szorgos hétköznapoktól, hiszen azért jöttél ide, hogy pihenj. Válaszd ezt a csodaszép luxus ülőgarnitúrát, hogy feldobd a nappalid hangulatát. Ezzel a gyönyörű, eredeti bivalybőrből készült bútorcsodával nem foghatsz mellé, hiszen az egyedi formavilág, a könnyen tisztítható felületek, illetve az igényes kialakítás garantáltan kényelmes időtöltést tesz lehetővé, ha kint éppen egy hatalmas vihar próbálja elvenni a kedvedet.

Fektess elég hangsúlyt a dísztárgyakra, használati tárgyakra is

Ez a kis romház igazán otthonossá teheti a nyaralódat, pláne akkor, ha megspékeled egy csodaszép festménnyel is, hogy teljes legyen az összhatás. Persze nem szabad elfelejtkezni a hangulatvilágításról sem, így mindenképpen rendeld meg hozzá ezt a csodaszép gömb rácsos lámpát is.

Tegyél virágládákat a terasz kikövezett részeire

Biztosan van a teraszodnak olyan része, ahol térkő van, így jó ötlet lehet, ha kiteszel néhány virágládát, hogy igényesen tudd tárolni a kedvenc virágaidat, zöld növényeidet. Kaphatóak öntözőrendszerrel beépített, illetve öntözőrendszer nélküli típusok is, hogy olyat tudj rendelni, amire épp szükséged van.

Rakjál kültéri bútorokat a kertbe vagy a verandára

Add meg a hangulatát a kültéri étkezéseknek is

Mivel nyaralni jöttél, így fontos, hogy a lehető legtöbb időt a napon töltsd, hiszen kell a D-vitamin ahhoz, hogy megfelelően tudjanak a sejtjeid regenerálódni. Válaszd ezt a csodaszép, 9 részes fehér étkező garnitúrát, hogy minden étkezés során élvezni tudd a természet relaxáló hatását.

Lazíts a teraszon egy ülőgarnitúrán a kedvenc könyveddel

Ez a Maldív kárpitozott luxus ülőgarnitúra tökéletes arra, hogy az étkezések vagy fizikai aktivitások után ellazulj egy kicsit és élvezd az édes semmittevést, de persze ez a csodaszép ülőgarnitúra arra is kiváló, hogy a barátaiddal tudj csevegni, élvezni a nyári napsütést.

Fontos a hangulatvilágítás is

Ezzel a Bahama prémium műrattan kültéri LED lámpával nem kell bóklásznod naplemente után a teraszon, hiszen nemcsak esztétikailag tetszetős ez a lámpa, de megfelelő mennyiségű fényt ad az esti beszélgetések során. Természetesen igény szerint, több fokozatban is állítható a LED lámpa fényereje, így olyan hangulatot tudsz teremteni, amire éppen szükséged van.

Ezt tedd a medence mellé

Nem lehet medencéd napozóágy nélkül, így feltétlenül szerezd be ezt a strapabíró, árnyékolóval ellátott Pálma dupla álomnyugágyat, hiszen amikor eleget hűsöltél a medencében, ebben a nyugágyban kipihenheted magad, miközben barnulsz és élvezed a nyári napsütést.

Az sem gond, ha nem akarsz közösködni, így természetesen választhatod ezt az egyszemélyes Split hintaszéket napernyővel is. Maximális kényelmet nyújt ez a fantasztikus, könnyen tisztítható, stabil napernyővel felszerelt napozóágy, hiszen ergonomikus kialakítása révén akár órákon át is komfortosan élvezheted a friss levegőt és napsütést.

Kapcsolódó tartalmak