Maldív Alumínium ülőgarnitúra fehér – 4 részes kerti bútor

489 900 Ft

Az erős és masszív alumínium vázat a merevség jellemzi , ám a nagyméretű puha ülőpárnák miatt ugyanakkor páratlan kényelmet sugall.

A Maldív kárpitozott luxus kerti bútor, teraszbútor, ülőgarnitúra  vázszerkezete alumínium, amely garantálja a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást. A vázszerkezet felületkezelése a legmodernebb porszórásos technikával történt, tökéletes a bútor megjelenése. A Maldív kerti bútor ülőgarnitúra szín összeállítása harmonikus, a vázszerkezet és a párnahuzat erős kontrasztot nyújt, mégis kellemes érzést biztosít. Párnák, szövetek:  a párnák huzata kiváló minőségű  kültéri bútorszövetből készült, teljesen időjárásálló, a szövet lepergeti a vizet, és maga az anyag száraz marad. A megjelenésükben modern kültéri bútorok mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket, megfelelnek a legmagasabb igényeknek is.  A bútorok a design mellett tökéletesen időtállóak, a szövet kitűnő mérettartóssága és rugalmassága hosszú időn keresztül biztosítja az exkluzív megjelenést és a kényelmes használatot. A párnákban lévő szivacs lélegző, vízáteresztő, gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik. A stílusos kerti szett egy több férőhelyes kerti kanapéból, 2 db fotelből és egy kis asztalból áll.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Készleten

Cikkszám: 57839,57841,57842 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

Az erős és masszív alumínium vázat a merevség jellemzi , ám a nagyméretű puha ülőpárnák miatt ugyanakkor páratlan kényelmet sugall.

A Maldív kárpitozott luxus kerti bútor, teraszbútor, ülőgarnitúra  vázszerkezete alumínium, amely garantálja a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást. A vázszerkezet felületkezelése a legmodernebb porszórásos technikával történt, tökéletes a bútor megjelenése. A Maldív kerti bútor, ülőgarnitúra színösszeállítása harmonikus, a vázszerkezet és a párnahuzat erős kontrasztot nyújt, mégis kellemes érzést biztosít. Párnák, szövetek:  a párnák huzata kiváló minőségű  kültéri bútorszövetből készült, teljesen időjárásálló, a szövet lepergeti a vizet, és maga az anyag száraz marad. A megjelenésükben modern kültéri bútorok mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket, megfelelnek a legmagasabb igényeknek is.  A bútorok a design mellett tökéletesen időtállóak, a szövet kitűnő mérettartóssága és rugalmassága hosszú időn keresztül biztosítja az exkluzív megjelenést és a kényelmes használatot. A párnákban lévő szivacs lélegző, vízáteresztő, gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik. A stílusos kerti szett egy 3 férőhelyes kerti kanapéból, 2 db fotelből és egy kis asztalból áll.

Méretek:

Kanapé: 210*78*86cm

Fotel: 78*78*86cm

Asztal: 120*63*35cm