Uncategorized @hu

Profi szint! Az igazi luxus kerti pihenés se hiányozzon az otthonodból!

Mindig is elvarázsoltak azok a kerti bútorok, amelyek a wellness hotelek medencéi mellett kapnak helyet? Miért ne teremtenél a saját kertedben is hasonló luxus színvonalat?! Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy az otthon töltött idő gyakran nagyobb értékkel bír, mint a privát környezettől távol tartózkodás. Ennek megfelelően, egyre többen helyeznek kiemelt hangsúlyt arra, hogy milyen kerti bútorok, kiegészítők szolgálják a kényelmet, a tavasztól késő őszig terjedő időszakban.

Elképzelni sem lehet nyugodtabb és biztonságosabb érzést, mint a kellemes napsütésben elnyúlni egy napozóágyon, közben az otthon közvetlen környezete nyújtotta biztonságot élvezni. Mindegy, hogy a nyugodt fészket kínáló napozóágyak, bútorok állnak közel a szívedhez, esetleg inkább igazi luxust teremtenél a házat övező környezetben, a megfelelő típusokhoz korrekt áron is hozzájuthatsz. Innentől pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a stílust, ami a szabadidős elfoglaltságaidnak, a rendelkezésedre álló térnek és a környezetnek egyaránt megfelel.

Napozóágyak teraszra és medence mellé

A mai napozóágyak már kicsit sem hasonlítanak azokra a 30-40 évvel ezelőtti, összecsukható, kényelmetlen darabokra, amelyekre mindannyian emlékszünk szüleink, nagyszüleink kertjéből. A luxus a saját kertben is elérhető.

A hagyományos rattan napozóágyak kitűnő választásnak bizonyulnak a teraszra, a kert bármelyik területére. A zöldellő gyep vagy éppen a medence melletti burkolt terület egyaránt remek színtér. A vízálló, mosható párna biztosítja a kényelmet, de az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Ha azt hitted volna, hogy ez az egyetlen opció, akkor maradj velünk továbbra is, hiszen a napozóágyak kínálata, az aktuális trendeket követve egy felsőbb szintet is képes mutatni!

Napozóágyat, de milyet?

A klasszikus napozóágy-megjelenés csak az egyik opció, amit választhatsz. A kerti bútorok között egyre nagyobb népszerűségnek örvend a baldachinos ágyra hajazó kétszemélyes nyugágy. Az árnyékot is biztosító megoldás többféle megjelenéssel és színvilággal elérhető, így mindenki megtalálhatja közöttük azt, amelyik megfelel az ízlésének. Fontos, hogy a környezetet is vedd figyelembe, ahol majd elhelyezésre kerül a bútor. A színek és minták passzolásával sajátos összképet érhetsz el.

A különleges, ergonomikus kialakítással rendelkező nyugágyak szintén figyelmet érdemelnek. Az árnyékolóval ellátott bútorok akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha nem feküdnél ki a tűző napsütésben. A kisasztallal ellátott napozóágy nemcsak a reggeli kávé vagy az esti koktél mellé bizonyul ideálisnak, hanem akkor is, amikor az otthonod kényelméből szeretnél dolgozni és a laptopnak van szükséged egy biztonságos helyre. Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a szabadidő és a munka társítása nem lehetetlen, mivel a home office működőképesebb, mint azt korábban gondoltuk.

Kerti ülőgarnitúrák a megálmodott stílusban

Természetesen nem lehet teljes a kerti luxus a megfelelő ülőgarnitúra nélkül. A szabadban elolvasott újság sokkal jobban esik, ha pedig a közös összejövetelek luxuskörnyezettel társulnak, akkor még teljesebb az élmény. A luxus nemcsak kevesek kiváltsága, hiszen kertépítés, a terasz megálmodása, a medence környékének kialakítása kapcsán már sokféle otthoni használatra is ideális darab közül válogathatunk, ráadásul korrekt áron. Az aktuális trendek folyamatosan váltják egymást, de egy időtálló, prémiumkategóriás darabbal hosszútávon sem lőhetsz mellé.

Kültéri lámpák: ha nem mindegy a minőség!

Fürdőzés a nyári naplementében? Ez ma már nemcsak a strandokon lehetséges, hanem az otthonod biztonságos és nyugodt környezetében is. Az épített vagy a felállítható medencék egyre több ingatlanban megtalálhatóak. Ha már ilyen is elhelyezésre került, akkor természetesen nem hiányozhatnak a napozóágyak sem. A jól megválasztott kültéri lámpákkal hangulatos fényt kölcsönözhetsz az esti programnak. Varázsold a saját kertedbe a marokkói pezsgő életérzést vagy a mediterrán térség hangulatát műrattan LED világítással!

A teljesítményorientált hétköznapok, a mindennapi teendők és a pörgős életvitel mellett, megérdemled az igazi luxust, ami a saját otthonodban fogadhat!

Kapcsolódó tartalmak