Uncategorized @hu

Haladó szint! Már megvan a kerti bútorunk, de milyen kiegészítőkre lesz szükségünk?

Kertépítés előtt állsz? Esetleg megvan a kerti tó, a gyep és már csak a terasz stílusossá varázsolása van hátra? Ha a kerti bútort már beszerezted, akkor is tovább alakíthatod a környezeted, méghozzá igényes, minőségi dekorációkkal, kiegészítőkkel.

Az aktuális trendek egyértelműen abba az irányba mozdulnak, hogy a beltérben használt dekorációs elemek a teraszra, kertbe is mind inkább átkerülnek. A lényeg minden esetben az, hogy a szabadban az időjárás viszontagságainak ellenálló darabok kapjanak helyet. A kerti bútor már önmagában ad egyfajta otthonos érzetet, de a hangulatteremtés lényege éppen az apró részletekben rejlik. Tarts velünk és alakítsd a kültéri kikapcsolódás helyszínét is otthonos, hangulatos fészekké!

Kültéri virágtartók, a mindig színes virágokért

Ha növényekről van szó, akkor nemcsak a virágágyások, a gyep és az örökzöldek jutnak eszünkbe, hanem természetesen a teraszon elhelyezett kaspós virágok is. A nagyméretű kaspók kifejezetten divatosnak számítanak, de a különféle növénytársítások egyetlen cserépbe, kaspóba történő összeültetése is különleges színfoltja lehet a területnek. Növényekből pedig soha nem lehet elég, ezt minden természetimádó tudja. Válassz olyan kaspókat és növénytartó ládákat, amelyek stílusban, színben passzolnak a kerti bútorhoz, a burkolatokhoz! A stílusos összkép garantáltan nem marad el!

Ha nincs időd gondozni: műnövény dekorációk

A műnövények manapság már egészen más minőségben készülnek, mint egykor. Végleg elfelejthetjük azt a tipikus mű-hatást, ami egykor jellemezte ezeket. A műnövények remekül mutatnak egy nagyobb kaspóban, de akár a beltéri terekbe is bevihetjük az általuk teremtett stílust. Tudtad, hogy teljes növényfalakat is beszerezhetsz műnövényekből? A minőségi megoldások prémium kategóriát képviselnek, aminek köszönhetően stílusos összképet kaphatunk.

Kerti kút a mediterrán stílus kedvelőinek

A különleges dekorációs elemek korát éljük. Nem ritka, hogy a régi idők hangulatát hozzuk vissza egyfajta modern kivitelben. Nincs ez másként akkor sem, ha a mediterrán kertek világát idéző kerti kutakról van szó. A fali kút olyan stílusos elemévé válhat a kertnek, amire mindig örömmel tekinthetsz. Az igényes kertépítés titka valahol a részletekben rejlik. Persze a megfelelően kialakított sziklakert, a burkolatok és a kényelmes kerti bútorok alapnak számítanak, de mindezek mellett, a részletekben rejlő erőről sem feledkezhetünk meg.

Profi világítástechnika a hangulatos estékért

Az estébe, éjszakába nyúló kerti programok alkalmával van valami, ami biztosan nem hiányozhat a kiegészítők közül. Igen, ez nem más, mint a profi világítástechnika. Míg a fali világítás és mozgásérzékelős megoldások főként a téli hónapokban, a korai sötétedés alkalmával bizonyulnak remek választásnak, addig nyáron egészen más szempontok alapján érdemes a világítástechnikára gondolni. Persze nem elhanyagolható a tényleges funkcionalitás, de a hangulatteremtés sokkal inkább fókuszba kerül ilyenkor. Varázsold a kertbe a forró marokkói stílust, használj műrattan kültéri LED lámpát, válogass a medúza-formájú, felakasztható típusok között! A nyáresték alkonyában egyedülálló hangulat fogad majd a segítségükkel a szabadban.

Vedd újra birtokba a kertet!

A tavaszi-nyári hónapokban az egyik legjobb dolog az, hogy napsütéssel indulnak a reggelek és a testet-lelket melengető időjárás egész nap kitart. A lelki egyensúlyra is jótékony hatással bíró napsütést a saját kerted kényelmében is élvezheted. Az igényesen kialakított környezet sokat segíthet abban, hogy igazán jól érezd magad. Számold fel azokat a kerti területeket, amelyek soha nem tetszettek és alakítsd az ízlésednek megfelelően a rendelkezésedre álló tér minden négyzetméterét. Az otthon töltött idővel gyakran semmilyen más program nem ér fel. Használd ki az ebben rejlő lehetőségeket és alkosd meg idén álmaid kertjét!

A kerti bútorok és kiegészítők beszerzésekor érdemes az időtálló minőségre kiemelt hangsúlyt helyezni. Ugyanakkor tény, hogy ma már a korrekt árak oltárán nem szükséges mindezeket feláldozni. Stílusos, igényes kültéri bútorok és kiegészítők között válogathatsz a webáruházunkban.