Uncategorized @hu

Ezekre a jelekre figyelj, ha kiváló minőségű kerti bútort szeretnél vásárolni!

Kerti bútorok között nézelődsz? Nem adnád alább a prémium kategóriánál? A napozóágyak, kerti étkezők és bútorok minden korábbinál szélesebb választékban érhetőek el. Az alacsony árkategóriát keresők éppen úgy megtalálhatják a számításukat, mint azok, akik kifejezetten luxus megoldásokban gondolkodnak. Mennyire fontos a minőség? Melyek azok a területek, amelyekre fokozott figyelmet érdemes fordítani a választásnál? Az aktuális trendeket követve, milyen bútordarabokkal és kiegészítőkkel tehetjük teljessé a kerti kollekciót? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána.

Nem mindegy az alapanyag!

Amikor szabadtéri bútorhasználatról van szó, akkor az időjárás viszontagságainak való ellenállás nélkülözhetetlen jellemző. Igaz ez akkor is, ha a teraszon, fedett területen kapnak helyet a választott darabok. Az eső bármikor elérheti itt is a bútorok felületét, éppen ezért a vízlepergető bevonat nagy népszerűségnek örvend. Ez egyébként akkor is hasznos, ha kiömlik a kávé, a bor, esetleg a grillezett finomságok landolnak a kerti ülőgarnitúra felületén. A speciális alapanyagoknak köszönhetően, a tisztán tartás is rendkívül egyszerű.

Strapabíró megoldások prémiumminőségben

Grillezés a medence mellett? Gyereksereg az ülőgarnitúrán? Esőnek, napsütésnek, UV-sugaraknak kitett felületek? Ezek mind jelentős kihívás elé állítják a szabadban elhelyezendő bútorokat. A minőségi kültéri bútorok gyártói már odafigyelnek arra, hogy mind az anyaghasználatot, mind a stabil alapanyagokat illetően, maximálisan megfeleljenek a feléjük támasztott követelményeknek ezek a darabok. Ezért cserébe a luxus megjelenésről nem kell lemondani, ugyanis a prémium kategóriában a praktikum és a stílus együtt járnak.

A fa természetessége odafigyelést igényel

A fa évezredek óta az emberi környezet nélkülözhetetlen része. Igényes bútorok készülnek belőle, de a kiegészítők terén is számíthatunk rá. „Élő anyag” lévén, annak ápolása mindenképpen figyelmet érdemel. A tömörfa bútorok a mediterrán stílushoz éppen úgy passzolnak, mint a minimál, vagy például a skandináv lakberendezéshez. Ez akkor sincs másként, ha a külső terekről van szó. A megfelelő favédelemmel ellátott kültéri bútorok, különféle garnitúrák ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Rendszeres karbantartásuk mellett nem érdemes elmenni! A hozzájuk választott párnák kapcsán pedig szintén fókuszba kerül a vízlepergető, UV-álló kivitel.

A tömörfa további nagy előnye, hogy bármilyen környezetbe beilleszthetőek az ebből készült bútorok. Legyen szó a teraszról, a fedett, étkezésre kialakított helyszínről, vagy a mediterrán burkolattal ellátott területről, a lehetőségek száma végtelen.

a

Teremts az ízlésednek megfelelő stílust!

A kertépítés, a terasz otthonossá varázslása során nemcsak a praktikus darabok választása a cél. Napjaink kínálatában a luxus minőségű kerti bútorok is szép számmal megtalálhatóak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a prémiumkategóriás megoldásokban egyre többen gondolkodnak, ezek ugyanis nem csupán megjelenésükben, hanem strapabíró mivoltukban is hozzák az elvárt színvonalat. Akár hosszú éveken keresztül kifogástalan állapotban szolgálják majd a kényelmes kerti tartózkodást. Hogy mi alapján válassz kerti bútort, kiegészítőt?

A stílus nem elhanyagolható szempont, hiszen a burkolatokkal, a kert hangulatával, kialakításával passzoló megoldások ízléses választásnak bizonyulnak. Nem mindegy az sem, hány tagból áll a család, kik és hányan fogják használni a kiválasztott kerti bútorokat. A kültéri étkező esetében ez kiemelt jelentőséggel bír. A baldachinos ágyakra emlékeztető kerti nyugágyak, a különleges, ergonomikus kialakítással rendelkező pihenőhelyek egyaránt elnyerik a fiatal és az idősebb korosztály tetszését. Még nincs késő felfedezni a kerti bútorok és kiegészítők kínálta lehetőségeket! Ne feledd, a magas minőség időtálló jelleggel társul, egyúttal szemet gyönyörködtető megoldásnak is bizonyul. Miért ne varázsolnád a saját kertedet igazi paradicsommá? Álmodd újra a szabadterek, a teraszok kialakítását luxusminőségben!