Uncategorized @hu

Mire számíthatsz, ha ellátogatsz a Globero bemutatótermébe?

Előzetes időpont-egyeztetést követően, Pécsen a Batthyány utca 9 szám alatt hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 4 óra között lehetőséged van megtekinteni az általunk kínált termékeket a Globero bemutatótermében. Időpontfoglalást megteheted telefonon, a +36 30 898-9547-es számon, illetve e-mailben a rendeles@globero.hu e-mail címen is.

Globero bemutatóterem: személyes tanácsadás szakképzett kollégáinktól

A lakberendezés nem gyerekjáték, hiszen ha nem jól választod ki a lakásod dekorációit, bútorait és egyéb kiegészítőit, akkor nem olyan lesz az összhatás vagy az atmoszféra, amiben szívesen töltenéd el az idődet.

Bemutatótermünkben lehetőséged van személyes tanácsadást kérni szakképzett lakberendező kollégáinktól, akik szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseidre, illetve segítenek kiválasztani azokat a modelleket, amelyek a Te igényeidnek és elvárásaidnak tudnak maximálisan megfelelni.

Inspiráció gyűjtése a Globero bemutatótermében

A bemutatótermünkben található teljesen berendezett kisebb és nagyobb helyiségek, hangulatos kis sarkok, bámulatosan szép bútorok és dísztárgyak mind segítenek abban, hogy inspirációt tudj gyűjteni ahhoz, hogy otthonodban, irodádban vagy épp az egyik nyaralódban olyan atmoszférát tudj teremteni, amely tökéletesen tükrözi az egyéniségedet.

A Globero bemutatótermében jó élmény a termékek megérintése is, különösen a tömörfa esetében

Nemcsak azért érdemes ellátogatnod a Globero bemutatótermébe, hogy inspirációt tudj gyűjteni lakberendezési ötletekből, hanem azért is, hogy meg tudd érinteni a csodaszép bútorokat és a különleges dísztárgyakat.

Többször is írtunk már a Globero blogjában arról, hogy milyen tapintása van az impozáns és mindig egyedi tömörfa bútoroknak, hiszen a természetes felületek nemcsak gyönyörködtetőek, de illatuk és textúrájuk egy olyan érdekes érzetet keltenek az emberben, amit nehéz leírni. Feltétlenül gyere el hozzánk, hogy személyesen is át tudd élni ezeknek a bútorcsodáknak a felemelő, ellazító és naturális hatását.

A Globero bemutatótermében helyben leadhatod a rendeléseidet

Természetesen nemcsak nézelődni, tapogatni és a csodaszép bútorok adta élményeket van lehetőséged átélni a Globero bemutatótermében, hanem kényelmesen leadhatod a rendelésedet, illetve a további ügyintézéseket is egy helyen tudod elintézni.

Így nem kell online rendelned, válogatnod vagy e-mailezned a felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban, mert mindent egy helyen el tudsz elvégezni ahhoz, hogy néhány napon belül már az otthonodban, irodádban vagy a nyaralódban tudd élvezni az itt kiválasztott bútorokat és dekor tárgyakat.

Kollégáink így segítenek a termékek kiválasztásában, ellátnak hasznos tanácsokkal, s elintéznek Neked mindent egy helyen, s egy időben, hogy kényelmesen tudd folytatni a napodat mindenféle megszakítás nélkül.

Személyes átvételi lehetőség a Globero bemutatótermében

Amennyiben pécsi vagy, vagy a közelben jársz, arra is van lehetőséged, hogy a webáruházunkból megrendelt termékeket a bemutatótermünkben vedd át. Ezt csak abban az esetben szoktuk javasolni, ha kisebb tárgyakat, bútorokat választasz, hiszen egy kredenc, egy kanapé vagy egy nagyobb szekrény esetében lehet, hogy nem lesz elég egy személyautó. Ezekben az esetekben inkább használd ki az ingyenes szállítási lehetőséget, hiszen, ha 150.000 Ft feletti értékben rendelsz tőlünk, akkor teljes mértékben átvállaljuk a szállítási költségeket.

Egyeztess időpontot kollégáinkkal még ma, s gyere el a Globero bemutatótermébe, hogy személyesen is meg tudd nézni a kínálatunkban szereplő termékeket!

Kapcsolódó tartalmak