Uncategorized @hu

Új termékek a Globeronál: Takaróponyvák a kültéri termékekhez

Vásárlóink minél részletesebb kiszolgálása érdekében már takaróponyvák is kaphatók az általunk forgalmazott termékekhez. A takaróponyvákra egyre nagyobb kereslet alakult ki az elmúlt időszakban, így gondoltuk beszerzünk a termékeinkre teljesen passzoló eső-, hó-, ónos eső-, jégeső-, fagy-, napsugárzás és UV-álló takaróponyvákat, hogy legyen mivel lefedni a kedvenc kültéri bútorokat a téli időszakban.

Ezek a speciális ponyvák nemcsak az időjárás viszontagságaitól védik a kerti bútorokat, hanem a szennyeződésektől, a kopástól, illetve a karcolástól is. Mindezek mellett a nálunk kapható védőhuzatok mind jól engedik a levegő áramlását, így a keményfából vagy más típusú természetes fából készült bútorok esetében megfelelő védelmet nyújtanak a penész vagy a rothadás ellen is.

Lássuk, milyen új ponyvák érkeztek, s ezeket milyen kültéri bútorok esetében lehet használni!

Kültéri asztal takaróponyva

 

Ez a kültéri asztal takaróponyva 3 méretben (S, M, L) rendelhető meg, így könnyedén ki tudod választani a megfelelő méretű modellt, amely teljesen le tudja fedni a kültéri asztalt a hideg hónapokban.

 • “S” méret: 120 x 65 cm (kerek alakú)
 • “M” méret: 160 x 65 cm (kerek alakú)
 • “M” méret: 240 x 130 x 65 cm (téglalap alakú)
 • “L” méret: 310 x 130 x 65 cm (téglalap alakú)

Kültéri kanapé takaróponyva

Természetesen a téli időszakban érdemes lefedni a kültéri kanapékat is, hiszen így sokkal tovább tudod élvezni a magas minőségű, kényelmes kikapcsolódást a kertben is. Jelenleg kapható háromszemélyes, illetve kétszemélyes kanapéra való takaróponyva.

 • Kétszemélyes: 130 x 75 x 60 cm
 • Háromszemélyes: 205 x 75 x 60 cm

Kerti fotel takaróponyva

Nem feledkeztünk meg a kültéri fotelekről sem, így kapható már ezekre a modellekre is takaróponyva. Ezt jelenleg egy méretben lehet megvenni:

 • 75 x 75 x 60 cm

Napozóágy takaróponyva

Télen nem nagyon szokott senki sem napozni, hiszen ehhez igen hideg van, így a nyáron használt napozóágyakat sem árt erre az időszakra letakarni, hogy védjük a külső káros hatásoktól. Ezt is jelenleg egy méretben lehet megvásárolni:

 • 200 x 75 x 40 cm

Napernyő takaróponyva

Ha nem akarod bevinni a napernyőt a garázsba vagy a tárolóba, érdemes lehet beszerezned egy napernyő takaróponyvát, hogy megfelelően tudd védeni a káros hatásoktól ezt a fantasztikus nyári terasz kiegészítőt. Ennek az alábbiak szerint alakul a mérete:

 • 35 x 70 x 250 cm

Kültéri hősugárzó takaróponyva

A kültéri hősugárzó egy olyan elem a teraszon, mire szinte egész évben szükség lehet. Ezt egyaránt lehet használni a nyári-tavaszi és persze az őszi-téli időszakban is, így sokan pont emiatt nem szeretik visszavinni a tárolóba a kinti hősugárzót, hiszen mindig lehet használni. Emiatt érdemes beszerezni erre is egy takaróponyvát, hiszen így maximális biztonságban tudhatjuk akkor is, ha kint éppen jégeső-vihar van. A hősugárzó takaróponyva mérete:

 • 55 x 220 cm

Kültéri pad takaróponyva

Kültéri padok esetében, pláne ha természetes fából készülnek, szinte nélkülözhetetlen a hűvös időszakokban egy minőségi vízálló takaróponyva, hiszen ha nem takarjuk le ezeket a bútorokat, akkor könnyen elrothadnak vagy megpenészedhetnek. Ezt a kültéri pad takaróponyvát az alábbi méretben lehet megrendelni:

 • 130 x 65 x 45 / 60 cm

BBQ sütő takaróponyva

Nyáron aki csak teheti BBQ ételeket készít, viszont az őszi-téli időszakban már egyre kevesebben hódolnak e kulináris élvezetnek. Érdemes ilyenkor ezt a kerti eszközt is letakarni egy minőségi takaróponyvával. Ez a termék a következő méretekben rendelhető meg:

 • “M” méret: 147 x 61 x 122 cm
 • “L” méret: 152 x 58 x 111 cm

Kapcsolódó tartalmak