Uncategorized @hu

Hősugárzók – A legkisebbtől a legnagyobbig

Ismerd meg a Globero jelenleg kapható hősugárzóit!

Gázüzemű és elektromos hősugárzók

PHP 2000 DI

Ez a tartóoszloppal ellátott, 6kg-os elektromos hősugárzó időjárásálló alumíniumból és műanyagból készül, melyet függőkapcsolóval lehet vezérelni. A védőhálóval ellátott hősugárzó csövek biztonságos üzemmódot nyújtanak a 210 x 35 x 25 cm-es, 2000 W-os hordozható fűtőtestnek.

NX 2500 R

Ez a futurisztikus megjelenésű, tartóoszloppal és kereszt alakú talpazattal rendelkező elektromos hősugárzó távirányítóval működtethető, mely falra is szerelhető, s időjárásálló rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, így bátran lehet szélsőségesebb időben is használni.

A 110 cm magas szerkezet fűtőteljesítménye 2500 W, így nagyobb hatótávolsággal bír, ezért bátran ajánljuk a közepes erkélyek befűtésére is.

RPH 031 HCWL

Ez a felfüggeszthető elektromos hősugárzó távirányítóval működik, s van rajta két beépített LED lámpa is, melyek iránya állítható. Egyaránt felfüggeszthető kültéri és beltéri mennyezetre is, de állítható dőlésszögű fali konzol segítségével is fel lehet szerelni a szerkezetet. Természetesen helység belmagasságára szabható a mennyezettől való felfüggesztési távolság.

A készülék súlya csak 3,6 kg, teljesítménye 1500W

PHH 2000 BS

Ennek az álló elektromos hősugárzónak állítható a tartóoszlopa, illetve időjárásálló alumíniumból és rozsdamentes acélból készül. Így egyaránt tudod használni fedett és fedetlen kültéri helyszíneken is.

A 2000 W-os 50 x 220 cm hősugárzó egy stílusos és dekoratív megjelenést varázsol a legtöbb kültéri helyszínnek legyen az egy vendéglő terasza vagy otthon a hátsókerted.

HSS A PC

Ez a gázüzemű gomba hősugárzó megtévesztésig hasonlít a ligetekben és fasorok mentén látható lámpákra.

A borulásérzékelővel ellátott, porszórt acélból készült készülék természetesen időjárásálló, s egyaránt lehet ezüst, fekete és fehér színben is kapni. A 13kW-os, 81 x 81 x 224 cm-es szerkezet 20-25 m2-nyi kültéri területet képes befűteni.

HSS A SS

Ezt a borulásgátlóval rendelkező gázüzemű INOX gomba hősugárzót nyitott helyiségek és kertek bemelegítésre ajánljuk, hiszen akár egy 25m2-es kerthelyiséget is képes kellemesen melegen tartani a 13 kW teljesítményének köszönhetően.

HSS A FXTB

Ez a gázüzemű hősugárzó egyben egy időjárás- és UV-álló, barna színű műrattannal bevont palacktároló asztal is egyben. A normál PB gázpalackkal működtethető fűtőtest borulásérzékelővel rendelkezik, valamint teljesítménye és besugárzási mértéke egyezik a fent említett HSS A SS modellel.

BYH B SS

A gázüzemű látvány hősugárzó hengerek egyik legszebb terméke ez a modell, hiszen dekoratív megjelenésének köszönhetően egyből a látnivalók fénypontjába kerül. Az üvegcsőbe zárt hangulatos megjelenést adó lángoszlopnak nem lehet ellenállni egy őszi hideg estén. Jobb, mint bármelyik tábortűz.

15kW-os teljesítményének, időjárásálló rozsdamentes acél alapanyagának, illetve a beépített borulás érzékelőjének köszönhetően rengetegen választják ezt a hősugárzót.

BFH A SS

A letisztult dizájn, a káprázatos láng hatás, melyet a gázüzemű látvány hősugárzó edzett üvegcsövén keresztül élvezhetünk, nem egy mindennapos élmény. Az alul, kerekek segítségével mozgatható fűtőtest 12 kW-os teljesítményű, illetve normál PB gázpalackkal működtethető kültéren.

BFH A LED

A jelenleg nálunk kapható gázüzemű látvány hősugárzók egyik legszebb darabja ez a 12 kW-os, 7 színű LED hangulatvilágítással felszerelt fűtőtest. Az időjárásálló alumínium, rozsdamentes acél és műanyagok felhasználásával előállított szerkezetet természetesen távirányítóval lehet működtetni, s mozgatása is egyszerűen történik, hiszen kerekek vannak az aljára szerelve.

Globero.hu webáruházunkban jelenleg kapható hősugárzóinkat itt tudod megtekinteni.

Kapcsolódó tartalmak