Uncategorized @hu

Milyen napozóágyat, vagy nyugágyat válassz?

Minőségi napozóágyA forró nyári napok már a nyakunkon vannak, s ilyenkor van itt az ideje a napozásnak, és a szabadtéri passzív pihenésnek. Ehhez azonban elengedhetetlenek a megfelelő kellékek, vagyis a megfelelő nyugágyak és napozóágyak.

Mostani cikkünkben egy olyan összeállítást mutatunk be, amiben elkalauzoljuk az olvasót cégünk jelenlegi kínálatában és tanácsokat, javaslatokat adunk a megfelelő nyugágy kiválasztásához.

Kezdjük az árakkal!

Az napozóágyak árai kritikus pontot jelenthetnek a vásárláskor, ugyanis ahogy a kialakításban, úgy az árakban is nagy különbségek lehetnek. Fontos ugyanakkor tisztázni, hogy az olcsóbb darabok is tökéletesen kielégítik a hozzájuk fűzött igényeket, vagyis betöltik a rendeltetésszerű szerepüket és minőségileg is kiválóak.

Lássuk a legkedvezőbb árú termékeket:

Brigo Alu NapágyKínálatunk legolcsóbb darabja a Brigo Alu Napágy, ami ideális választás lehet azok számára, akik egy egyszerű felépítésű, mégis modern stílusú és tartós napozóágyat keresnek. A nyugágy alumínium vázszerkezetének köszönhetően kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, így hosszú éveken keresztül megbízható társ lehet a pihenésben és kikapcsolódásban. Textilén felülete feszes és időtálló, a maximális kényelemhez pedig az ergonomikus fejtámasz és a csúszásmentes kartámla is hozzájárul. Egyszóval ideális választás az minimalista, modern design kedvelői számára.

Továbblépve a kínálatban már fa napozóágyakkal találkozhatunk. Ezekben az esetekben választhatunk textilén és fa fekvőfelülettel ellátott darabok közül.

Hogy melyik a jobb?

Ez természetesen ízlés kérdése, ahogyan az is, hogy milyen formavilágú nyugágyat látunk szívesebben a kertben, vagy a teraszon. A fa nyugágyak tartósság szempontjából egyáltalán nem mondhatók rosszabbnak, vagy jobbnak az alumínium vázszerkezetű daraboknál, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy ezek az ágyak több törődést igényelnek. Megfelelő ápolással és tisztítással kell őket felkészíteni a forró nyári napokra, télen pedig ideális tárolási körülményeket kell nekik biztosítani. A fa nyugágyak kialakításánál a gyártók ügyeltek arra, hogy megfelelően kezeljék a faanyagot és minél ellenálóbbá tegyék azt, ugyanakkor nagy mennyiségű víznek hosszú időn keresztül nem szabad őket kitenni. Ennek ellenére a fából készült napozóágyakat egyre többen választják, ugyanis nem csak minőségi, de igazán dekoratív darabok is, amelyek pillanatok alatt mediterrán hangulatot varázsolnak bármely kerthelységbe.

Lássuk a luxus kategóriát:

Monaco kerti garnitúra forgatható napernyővelAkik a valódi luxust és tökéletes kényelmet keresik, nem választhatnak rosszul, ha a prémium termékek mellett teszik le a voksukat. Ezek a termékek ugyanis szinte minden szempontból ideálisak, ahogy a kialakítást, úgy az anyaghasználatot illetően is.

Jelenlegi kínálatunkban a Monaco forgatható napozóágy képviseli az abszolút csúcskategóriát. Előbbiről egy részletes tesztet is készítettünk, így ha erre a termékre esne a választásod, részletesebben itt olvashatsz róla.

Mind a két típus kétszemélyes, így ezek a modellek jóval masszívabbak és nagyobb teherbírásúak. A fekvőfelületeik kialakítása még kényelmesebb, komfortosabb pihenést biztosítanak, nem beszélve az extra párnákról és napernyőkről.

Tekintsd meg teljes napozóágy és nyugágy kínálatunkat és válassz kedvedre a jobbnál jobb termékek közül!

Kapcsolódó tartalmak