Uncategorized @hu

Dupla álom nyugágy – Igazi luxus kényelem a forró nyári napokra

Korábbi cikkünkben már említést tettünk a prémium kategóriás nyugágyakról, most azonban a részletekben is elmerülünk és bemutatunk egy olyan terméket, amely garantáltan kielégíti minden kényelmi igényt a legforróbb nyári napokon is.

Nem másról van szó, mint az Iker álom nyugágyról, amely egyedülálló a maga nemében.

Mitől lesz prémium egy nyugágy?

Elsősorban attól, hogy az anyaghasználatában, kényelmi funkcióiban és kialakításában is a valódi luxusra törekszik és meg is valósítja azt. Az Iker álom nyugágy esetén ezek a tényezők maximálisan megjelennek, méghozzá dupla férőhellyel és minden fontos extrával, amit egy prémium nyugágynak biztosítania kell.

Nézzük részletesebben:

Acél váz

Ha a különféle nyugágyak és napozóágyak fémszerkezetűek, akkor az esetek többségében alumíniumból készülnek. Az alumínium nagy előnye, hogy viszonylag könnyű és a tömegéhez képest merev, ugyanakkor az acél váz merevségét és megbízhatóságát nem éri el. Persze ez nem azt jelenti, hogy az alumíniumból készült ágyak nem lennének megfelelőek, az viszont tény, hogy a prémium szegmensben már a jóval erősebb acél használatos.

Napernyő

A nyugágyak és függőágyak egyik legfontosabb része a megfelelő árnyékoló. Ugyanakkor nem mindegy, hogy ez az árnyékoló milyen kialakítású és mennyire tartós. Mivel a függőágyak az esetek többségében csak téliesítve vannak, ezért a gyártók kifejezetten nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy ezek az eszközök jól viseljék az esőzésekkel járó megpróbáltatásokat is.

Emellett kiemelt szerep jut az ergonómiának is, ami az Iker álom nyugágy esetén kézzel fogható, nem beszélve a modern, minimalista kialakításról, ami még vonzóbbá teszi ezt a terméket.

Igényel különleges ápolást?

Az ápolás tekintetében nincsenek nagy különbségek a prémium és hagyományos függőágyak, nyugágyak között. Kétségtelen, hogy a prémium szegmensben a gyártók olyan alapanyagokat használnak, amelyek időtállóbbak, ugyanakkor ezek is időszakos ápolásra szorulnak.

Megéri?

Természetesen igen, főleg abban az esetben, ha nem csak a minőség, de az esztétikum is kifejezetten fontos a felhasználó számára. Egy prémium függőágy minden esetben dísze lesz majd a kerthelyiségnek, de egy nagyobb teraszon is kiválóan megállja a helyét.

Aktuális nyugágy kínálatunkat itt találod. Ha kérdésed lenne a téma kapcsán, keress minket bizalommal!

Kapcsolódó tartalmak