-11%

Róma forgatható napernyő LED fénnyel-Bézs színben

79 000 Ft

Készleten

A 3 méter átmérőjű ALU fémvázas Napernyő teljes védelmet nyújt a nap sugarai ellen. A napfény bármely irányból érkezik Önnek csak a rajta lévő láppedállal kell elfordítania az napernyőt. Ezt a terméket nem csak nappal, hanem este is élvezni fogja. Sötétedéskor a rajta lévő a napelemmel feltöltődött LED világítás nyújt Önnek komfortos pihenést olvasáshoz, borozáshoz.Az ernyő anyaga erős poliészter, a feszítők 12x18x0,5 mm négyzetes alumínium bordák led szalaggal.

Nyitása/Zárása fogantyúval történik.

A napernyősúly nem a szett része, önálló termékként külön vásárolható hozzá!

Szállítási költség: 2 500 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 8 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

A 3 méter átmérőjű alumínium fémvázas napernyő teljes védelmet nyújt a nap sugarai ellen. A napfény bármely irányból érkezik Önnek csak a rajta lévő láppedállal kell elfordítania az ernyőt.

Ezt a terméket nem csak nappal, hanem este is élvezni fogja. Sötétedéskor a rajta lévő a napelemmel feltöltődött LED világítás nyújt Önnek komfortos pihenést olvasáshoz, borozáshoz. Az ernyővászon feszítő karokon esztétikus LED csíkok kerültek kialakításra. Az off-grid LED világítás nagyon kis energiát fogyaszt, a hozzá szükséges energiát a felszerelt napelem biztosítja.

Az ernyő anyaga erős poliészter, a feszítők 12x18x0,5 mm négyzetes alumínium bordák LED szalaggal.

A tartórúdon lévő praktikus kurblis forgatókar segítségével könnyen, minden fizikai megerőltetés nélkül lecsukható és nyitható az ernyő. Az ernyő 360 fokban forgatható, így sokoldalúan használható különféle helyzetekben.

Nyitása/Zárása fogantyúval történik.

A napernyősúly nem a szett része, önálló termékként külön vásárolható hozzá!

 

 

További információk

További információk

Tömeg 18 kg
Méretek 194 × 35 × 13.5 cm
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Róma forgatható napernyő LED fénnyel-Bézs színben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük