Alumínium Kerti Garnitúra Barbados 4 részes

1 299 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Barbados Kültéri Alumínium ülőgarnitúra-4 részes FEHÉR kerti bútor

Az erős és masszív FEHÉR alumínium vázat a merevség jellemzi , ám a nagyméretű puha ülőpárnák miatt ugyanakkor páratlan kényelmet sugall.

Az ülőgarnitúra 4 részből áll, 1db 3 személyes kanapéból, 2db fotelből, 1 db dohányzóasztalból.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Barbados Alumínium Kerti garnitúra – 4 részes FEHÉR kerti bútor

Az erős és masszív FEHÉR alumínium vázat a merevség jellemzi , ám a nagyméretű puha ülőpárnák miatt ugyanakkor páratlan kényelmet sugall.

A Barbados kárpitozott luxus kültéri bútor, sarokgarnitúra vázszerkezete alumínium, amely garantálja a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást. A vázszerkezet felületkezelése a legmodernebb porszórásos technikával történt, tökéletes a bútor megjelenése.

A Barbados garnitúra szín összeállítása harmonikus, a fehér vázszerkezet és a szürke párnahuzat erős kontrasztot nyújt, mégis kellemes érzést biztosít.

A párnák huzata kiváló minőségű  kültéri bútorszövetből készült, teljesen időjárásálló, a szövet lepergeti a vizet, és maga az anyag száraz marad. A megjelenésükben modern kültéri bútorok mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket, megfelelnek a legmagasabb igényeknek is.

A kerti garnitúra a design mellett tökéletesen időtállóak, a szövet kitűnő mérettartóssága és rugalmassága hosszú időn keresztül biztosítja az exkluzív megjelenést és a kényelmes használatot. A párnákban lévő szivacs  lélegző, vízáteresztő, gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik.

Kerti garnitúra méretek:

Asztal:120x75x30 cm

Kanapé:240x85x80 cm

Fotel:86x85x80 cm

https://globero.hu/kerti-ulogarnitura-a-kenyelem-jegyeben/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, Esőztethető, HORECA, Összeszerelést nem igényel

Cikkszám: 76441, 76442, 76443 Kategóriák: ,