Prémium Kültéri Étkező garnitúra – Tunis 7 részes luxus kerti bútor

939 900 Ft

Készleten

Prémium kültéri étkező szettet könnyű alumínium porszórt váz jellemzi, melynek karfáit és háttámláit szürke prémium minőségű fonott időjárásálló textilanyag borít, melyet  puha, formatartó memória habbal töltöttek fel a még kényelmesebb használat érdekében. Világos szürke párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak. Szépségét tovább fokozza edzett üveg asztallapja kerámia bevonattal, ami nemcsak remekül mutat, hanem könnyen tisztítható is

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Tunis Prémium Étkező garnitúra – 7 részes luxus kerti bútor

Könnyű alumínium porszórt váz, melynek karfáit és háttámláit szürke prémium minőségű fonott időjárásálló  textilanyag borít, melyet puha, formatartó memória habbal töltöttek fel a még  kényelmesebb használat érdekében. Világos szürke párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak. Szépségét tovább fokozza edzett üveg asztallapja kerámia bevonattal, ami nemcsak remekül mutat, hanem könnyen tisztítható is

Használt anyagok:

Magas minőségű textilanyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig) tömegében festett anyag.

UV álló anyag – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

Az anyagot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A párnák anyaga 100% “solution dyed polyester”, UV álló, víztaszító/lepergető anyag, 30 mosást követően is megőrzi a impregnáltságát és vízlepergető marad. 3 év színtartási garanciát biztosítunk rá, töltő és egyéb bőrrel érintkező anyagok német beszállítóktól származnak, így azok toxinmentesek.

A termékek nem csak kerti használatra készültek, hanem vendéglátóipari, szállodai felhasználásra, igénybevételre lettek tervezve.

Méretek:

Asztal:190x100x75 cm

Szék:63x63x75 cm