Uncategorized @hu

Miért jobb a műrattan kerti bútor?

Ami a kerti bútorok anyagkialakítását illeti sokféle termék közül lehet választani. Többek között vannak műanyagból, fából, rattanból, illetve műrattanból készülő darabok is, melyek eltérő módon bírják az időjárásváltozást, valamint a rendszeres igénybevételt.

A műrattan kerti bútor rengeteg előnyt tartogat a mindennapokban, a kiváló tulajdonságainak köszönhetően ugyanis az egyik legkedveltebb termékké lépett elő a piacon. A formatervezése, a minősége és a teherbírása is kiemelkedő a többi típusú bútordarabhoz képest, ami pedig a kezelését, karbantartását illeti, csak minimális odafigyelést igényel.

Kimagasló ellenállóképesség

A műrattan kialakítású kültéri bútorok speciális eljárással készülnek. A gyártók mesterségesen előállított, úgy nevezett polyetilén szálak felhasználásával dolgoznak, amiket alumínium- vagy vaslécek köré tekernek oly módon, hogy végeredményben fonott hatást keltsenek.

Mivel sem a polyetilén fonás, sem pedig a vázszerkezet nem egyhamar megy tönkre, ezért a műrattan kerti bútorok nagyon sokáig meg tudják őrizni az eredeti kinézetüket, és sem az erős, hosszantartó napsugárzás, sem pedig az eső nem okoz maradandó kárt bennük.

A napi szintű használat szintén nem jelent gondot. Amennyiben a rendeltetésüknek megfelelően, a maximális teherbíróképesség figyelembevétele mellett használják őket, akkor sok éven keresztül örömet nyújtanak a tulajdonosaiknak.

Dekoratív kinézet és maximális kényelem

Kár is lenne tagadni, hogy a megfelelő kültéri bútorok kiválasztásakor a legfontosabb szempontok közé tartozik az esztétikus kinézet. A rattan hatású termékek remekül mutatnak bármelyik udvarban vagy kertben, de a kisebb méretű modellek akár az erkélyt, a teraszt vagy a verandát is vonzó közösségi térré avanzsálják.

A műrattan kerti bútorok nem csak szépek, hanem kényelmesek is. A készítők odafigyelnek arra, hogy a háttámla kialakítása, dőlésszöge, az ülő- vagy fekvőfelület magassága, mérete teljes mértékben a test anatómiai sajátosságaihoz igazodjon, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a kültéri bútorok használata még a sokadik alkalommal is komfortos legyen.

Minimális karbantartás

Senki sem szeret hosszasan a kültéri bútorok tisztításával foglalkozni. A műrattan kerti bútorok esetében erre nincs is szükség, hiszen sem a vázszerkezet, sem pedig a rattan hatású anyag nem igényel különösebb odafigyelést.

Ha valamilyen oknál fogva koszosak lesznek, akkor sem kell erős tisztítószereket, vegyi anyagokat használni, azok ugyanis többet ártanak, mint használnak. A tisztításhoz egy kis mosószeres víz és egy közepes erősségű szivacs az ideális választás.

Műrattan kerti bútor ajánló

A napozóágyak, álomnyugágyak remek kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki luxus körülmények között szeretne pihenni, napozni vagy olvasni a kertben.

Az étkezőszettek lehetővé teszik a finom ételek, italok elfogyasztását a természetben, az ülőgarnitúrák pedig kényelmes pihenést biztosítanak a csal minden tagjának.

Az egy- illetve kétszemélyes függőfotelek használata pedig szintén kedvez azoknak, akik extra igényekkel rendelkeznek, és maximális komfortban szeretnék kiélvezni a szabadban töltött időt a szeretteikkel.

Kapcsolódó tartalmak