Uncategorized @hu

Milyen asztalokat és székeket ajánlanak a rendezvényszervezők?

Rendezveny asztalok es szekek

Mivel nincs tökéletes semmiből sem, így fontos szemügyre venni azokat a szempontokat, melyeket a profi rendezvényszervezők átgondolnak, mielőtt igent mondanának egy rendezvény asztalra vagy székre.

Közönség, korosztály

Más bútorok kellenek egy kerti partihoz gyerekek nélkül, s más egy babazsúrhoz, ahogy más típus szükséges egy zenei koncertre vagy fesztiválra.

Alapvetően mindig figyelembe kell venni a rongálás lehetőségét, emiatt olyan modelleket érdemes választani, melyeket ha leöntik a gyerekek, vagy a kissé illuminált állapotba került fesztiválozók, nem fognak egyből tönkremenni.

Tehát nemcsak strapabíró modellekre van szükség, de olyan rendezvény székeket és asztalokat érdemes ilyenkor választani, amik jól bírják a gyűrődést, könnyű őket lemosni, illetve nehéz bennük kárt tenni.

Emiatt olyan rendezvényekre, ahol a közönség várhatóan kulturáltan fog viselkedni, bátran lehet a kicsit drágább és aprólékosabban kialakított modellek közül válogatni, míg egy fesztiválra inkább a masszívabb és strapabíróbb bútorokat érdemes választani.

Kültéri vagy beltéri rendezvény

Senki sem szeretné, ha a kertbe kitett szék lába fél méterig süppedne a földbe, így célszerű betonozott helyet választani, vagy olyan kerti bútort, melynek kialakítása nem engedi, hogy az egyenetlen talaj billegést vagy balesetet okozzon.

Kültérre emiatt érdemes megnézni a rendezvény asztalok és székek lábait, hogy hogyan vannak kialakítva, s ilyenkor kell elképzelni, hogy hogy fognak reagálni arra, ha a kertben a füves gyepen használjuk majd őket.

A legtöbb kültéri asztal és szék lábán kis gumik találhatóak, melyek segítik a stabil tartást. S természetesen a legtöbb modellt könnyedén össze lehet csukni, így a tárolás és a szállítás is sokkal könnyebb. Itt megtekintheded Globero.hu webáruházunkban a jelenleg kapható rendezvény székeket és asztalokat.

Rendezvény témája

Fontos azt is megnézni, hogy mi a rendezvény témája. Például egy esküvőre sokan szeretik, ha nemcsak az asztalokon van terítő, hanem a székeknek is van valamilyen szép anyagból készült huzata, mely tökéletes harmóniában van a terítőkkel, s a hely egyéb textíliáival.

A huzatok közt is vannak vízlepergető, kültéri modellek, illetve kifejezetten beltérre alkalmas típusok is, így ezt is érdemes átgondolni, mielőtt rendezvény bútorokat vásárolsz.

Rendezvény stílusa

A rendezvény stílusa is fontos tényező, hiszen amíg egy nyári iskolába tökéletes lehet egy egyszerű fa kerti bútor szett a gyerekek számára, addig ugyanez a típus nem biztos, hogy megállná a helyét egy elegánsabb rendezvényen.

Emiatt itt is érdemes figyelni a formákra, a kialakításra, illetve a módosíthatóságra is. Mit értünk ez alatt? Azt, hogy amennyire csak lehet, legyen mód egyedire szabni a rendezvény bútorokat. Például könnyen lehessen rájuk szalagokat, lufikat, díszítéseket, különféle huzatokat és terítőket, illetve szabadtéri rendezvény esetén a parti témájához illő lefogó csipeszeket (szél ellen) is tenni.

Büdzsé keret

A legtöbb rendezvényszervezőnek adott anyagi keretek közt kell megszerveznie egy programot, így ha például fontosabb az, hogy csodaszépek legyenek a huzatok, székpárnák és az asztalterítők, akkor nem nagyon szoktak azzal foglalkozni, hogy milyen színe van a bútoroknak, hiszen úgysem fog látszódni a textíliáktól.

Természetesen az sem mindegy, hogy egy szettre, vagy 50-100 rendezvény székre és asztalra lesz szükség, így érdemes ilyenkor érdeklődni a forgalmazónál, hogy igénybe lehet-e venni valamilyen kedvezményt nagy tételben történő vásárlás esetén.

Kapcsolódó tartalmak