kulteri-etkezo-garnitura
Uncategorized @hu

Megéri időben kiválasztani a kültéri étkező garnitúrát

Ahogy megérkezik a tavasz, a legtöbben teljesen érthető okokból vágynak ki a szabadba, a kültéri étkező garnitúra mellé, hogy itt fogyasszák el kellemes társaságban a kisebb-nagyobb lakomákat. Természetesen ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, először szükség lesz olyan felszereltségre, grillek és kerti bútorok formájában, amelyek remekül viselik a természet olykor zord viszonyait. Szerencsére, már egyáltalán nem jelent problémát megtalálni a kerti étkező garnitúrák különféle modelljeit, amelyek nemcsak az esőnek, de a folyamatos napsugárzásnak szintén ellen tudnak állni, minimális karbantartás mellett. Az egyedi szövetburkolatok, a műrattan bevonat nem szívja magába a nedvességet, így egy hirtelen jött záport követően, szinte azonnal vissza lehet menni a kertbe és folytatni tovább a kellemes időtöltést a barátokkal, családtagokkal. A következőkben kínálunk néhány egyedi megoldást a szezon első partijaihoz, ahol élvezheted a természet lágy simogatását és a szabadban készült ételek magukkal ragadó ízvilágát.

malmo

Remek megoldás a kerti konyha

Ha már rendszeresen töltesz időt az ismerősökkel a kertben, ahol örömmel fogyasztjátok el a finom ételeket, akkor a kültéri étkező garnitúra mellett, megéri befektetni egy szabadtéri konyhába is. Itt érdemes alaposan elgondolkodni, hogy milyen jellegű legyen. Vannak egyszerűbb, költséghatékonyabb megoldások és stílusosabb, de árban is magasabbra rúgó lehetőségek. Először el kell dönteni, hogy fedett legyen a konyha vagy mozgatható. Az utóbbi esetben ugyanis meg lehet szökni az eső elől és a közeli teraszon folytatható az időtöltés, ételkészítés, ha az időjárás kicsit bedurvulna. Már igazán kedvező áron beszerezhető olyan GLOBE XL Kamado Grill, ami komplex megoldást kínál és mindezt praktikusan. A légkeveréses, faszénnel fűtött grillsütő egyedi megjelenése mellett, a képességeiben is garantáltan elnyeri a tetszésedet. Készíthető rajta a megfelelő technikával barbecue, pizza, többféle pékáru, amilyen lehet a kenyér, de desszertekhez ugyanúgy tökéletes választás. Voltaképpen egy komplett kis konyhának felel meg, ami megéri a befektetést.

Mire kell figyelni a kültéri étkező garnitúra vásárlásánál?

Egy fa kerti étkező garnitúra nagyon jól beleillik a pázsittal tarkított udvar hangulatába, de egyértelműen figyelni kell arra, hogy a természet erői ne tépázzák meg azt komolyabb mértékben. A különféle tömörfa alapanyagból készült bútorok esetében ettől nem kell tartani, valamint választható még erre a célra alumínium kültéri étkező garnitúra, ami garantáltan nem fog sérülést szenvedni, legyen szó esőről, szélről, fokozott ultraviola terhelésről. A Malmö 9 részes garnitúra, TEAK fa asztallappal készül. A kellemes, visszafogott hatás tehát megmarad és párosul a magas ellenálló képességgel, amit a fémalap nyújt. Ha már nem jelent problémát a tartósság, mert ezt a termékek alapból garantálják, akkor szemponttá válhat a kedvező szín- és formavilág. A méretekkel érdemes okosan bánni. Minél nagyobb a tér, annál komolyabb dimenziókban gondolkodhatunk, ellenben, ha szűkös a terület, akkor nem éri meg túlzsúfolni. Ilyen esetekre választható a Malaga 5 részes kültéri étkező garnitúra.

Miként legyen berendezve a terasz?

A kellően stílusos terasz étkező garnitúra mellett, számos kiegészítőre lehet szükség, ha a kora tavaszi időszakban szeretnél minél több időt eltölteni odakint. Bár vannak oldalfallal ellátott fedett részek, de a legtöbb esetben teljesen nyitott kiülőkről lehet beszélni, ahol a hőmérsékletet egyértelműen a környezeti viszonyok befolyásolják. A kényelmes kültéri étkező garnitúra ilyenkor nem elég, hogy barátias és meleg hangulatot teremt. Szerencsére a fűtés nem fog gondot jelenteni, ha a közelben van egy Dachstein álló elektromos hősugárzó. Ezen kívül még választható gázüzemű kialakítás, amilyen a Stelvio hősugárzó gomba. Mindezen berendezési tárgyak mellett, napszállta után gondolni kell a jó megvilágításra. A terasz valódi éke lehet egy ArtMoon diófa lámpa, ami jelentősen becsempészi a romantikát a környezetbe.

Ne feledkezz meg a pihenésről sem!

A prémium kültéri étkező garnitúra mondhatni alap, de a szabadban több egyéb bútor is bátran használható, a teljesség megteremtése érdekében. A nyári hónapokban kellemesen el lehet nyújtózni a napozóágyon, de a kültéri fotelek, kerti függőszékek is teret adnak ahhoz, hogy egy fárasztó napot követően kicsit elengedd magad. A CASA LUXUS műrattan függőfotel olyan luxust kínál, amit megéri kiélvezni

Készülj fel idejében az idei szabadtéri szezonra, hogy a barátaiddal, családoddal, esetenként egyedül élvezhesd a természet fantasztikus élményét. Felejtsd el legalább kis időre a világban történő rengeteg problémát és koncentrálj a lazításra! Nálunk minden fontos bútordarabot megtalálsz erre a célra.

Kapcsolódó tartalmak