GLOBE XL Kamado Grill Kerámia Faszenes BBQ sütő BLUE

499 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

GLOBE XL Kamado Grill Kerámia Légkeveréses Faszenes Grillsütő, BBQ

Legyen szó grill, barbecue, pizza, kenyér, pékárú vagy akár egy desszert elkészítéséről, a  kerámia grillsütőnek ez nem lehet akadály. Kiváló minőségű kerámiából készült, mely különösen jól tartja a hőt.

A több darabból álló vastag tűztere pedig ellenáll a hőtágulásnak (ezáltal a repedéseknek) és nagyszerű légáramlást biztosít a sütőnkben. 

Nem csak grillezéshez ajánljuk előszeretettel, hanem füstöléshez, pizzasütéshez, BBQ, sütemények elkészítéshez is.

Ennél a terméknél ingyenes a szállítás!!!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

KAMADO GRILL, BBQ

A  grillsütő esővédő kéménnyel is rendelkezik, mely egy precíziós füstáramlást szabályozó egységgel is felszereltek. A rugós zsanérszerkezet, akár 90%-kal is megkönnyíti a fedél emelését, amit a felnyitási tartományban szinte bárhol megtart.

A hasznos füst és aroma megtartását egy üvegszálas fém tömítő filc biztosítja. A tökéletes zárást pedig a rozsdamentes retesz garantálja.

A termék alsó szabályozója rozsdamentes anyagból készült, mely használatával 5-10 C fok pontossággal állítható be a sütési hőfok.

A termék a többi hasonló grillhez képest vastagabb, tömörebb kerámiából készült, így tartósabb, jobban tartja a hőt, hosszabb sütési időt biztosítva a használójának. Ezekkel a készülékekkel a megfelelő faszén használatával – „mi a bükkfából készült hargitai faszénre esküszünk”, mely web-shopunkban is kapható – 6-8 óra sütési idő is kényelmesen megoldható egyetlen feltöltéssel.

A terméket nagy kapacitású éttermek teraszaira és kerti felhasználásra egyaránt ajánljuk.

Akár vendéglátó egységek folyamatos több órás sütési, felhevítések, visszahűtések (az étel rendelései igényeknek megfelelően) is gazdaságosan kivitelezhetők, de a nagyobb kerti party alkalmával a társaság együttes asztalhoz ültetése is kivitelezhető a méreteiből adódóan.

Ezen felül a csomag tartalmazza a 4 kerékkel (ebből kettő fékezhető) ellátott tartó bölcsőt, mely alsó részén faszén, kiegészítő tartó kapott helyet, továbbá kiváló minőségű tartós – bambuszból készült fogantyút és lehajtható oldalsó polcokat, 1 db pizza követ és 1 db takaróponyvát. A beépített hőmérő a piszkavassal is a sütési élményünket tovább növeli.

A kétszintes rács is a szett része, mely duplájára növeli a sütési felületet, így egyszerűen biztosíthatja a nagyobb társaságok számára is a tökéletes kerti grill élményt. A csomag tartalma a „deflector”, mely a direkt hő tereléséra, csökkentésére szolgál a lassabb sütési mód eléréséhez.

Méretek:

133 x 77 x 117 cm

átmérője: Ø57 cm

sütőfelület átmérő: Ø50 cm

termék súlya: 124 kg

Sütési mennyiségek:

1x 1-12 kg-os pulyka

14-15 hamburgerhús

7-8 csirke függőleges helyzetben

9-10 steak

8-10 bordaszelet

Így is ismerheti: kamado grillkerámia grillfaszenes grill

További információk

További információk

Anyag

Kerámia

Szállítás díja

ingyenes

Cikkszám: MY21.5TT03/kék/ Kategória: