GLOBE XL Kamado Grill Kerámia Faszenes BBQ sütő RED

499 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

GLOBE XL Kerámia Légkeveréses Faszenes Kamado Grillsütő – BBQ

Legyen szó grill, barbecue, pizza, kenyér, pékárú vagy akár egy desszert elkészítéséről, a  kerámia kamado grill sütőnek ez nem lehet akadály. Kiváló minőségű kerámiából készült, mely különösen jól tartja a hőt.

A több darabból álló vastag tűztere pedig ellenáll a hőtágulásnak (ezáltal a repedéseknek) és nagyszerű légáramlást biztosít a sütőnkben. 

Nem csak grillezéshez ajánljuk előszeretettel, hanem füstöléshez, BBQ, pizzasütéshez, sütemények elkészítéshez is.

Ennél a terméknél ingyenes a szállítás!!!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

KAMADO GRILL, BBQ

A  grillsütő esővédő kéménnyel is rendelkezik, mely egy precíziós füstáramlást szabályozó egységgel is felszereltek. A rugós zsanérszerkezet, akár 90%-kal is megkönnyíti a fedél emelését, amit a felnyitási tartományban szinte bárhol megtart.

A hasznos füst és aroma megtartását egy üvegszálas fém tömítő filc biztosítja. A tökéletes zárást pedig a rozsdamentes retesz garantálja.

A termék alsó szabályozója rozsdamentes anyagból készült, mely használatával 5-10 C fok pontossággal állítható be a sütési hőfok.

A termék a többi hasonló grillhez képest vastagabb, tömörebb kerámiából készült, így tartósabb, jobban tartja a hőt, hosszabb sütési időt biztosítva a használójának. Ezekkel a készülékekkel a megfelelő faszén használatával – “mi a bükkfából készült hargitai faszénre esküszünk”, mely web-shopunkban is kapható – 6-8 óra sütési idő is kényelmesen megoldható egyetlen feltöltéssel.

A terméket nagy kapacitású éttermek teraszaira és kerti felhasználásra egyaránt ajánljuk.

Akár vendéglátó egységek folyamatos több órás sütési, felhevítések, visszahűtések (az étel rendelései igényeknek megfelelően) is gazdaságosan kivitelezhetők, de a nagyobb kerti party alkalmával a társaság együttes asztalhoz ültetése is kivitelezhető a méreteiből adódóan.

Ezen felül a csomag tartalmazza a 4 kerékkel (ebből kettő fékezhető) ellátott tartó bölcsőt, mely alsó részén faszén, kiegészítő tartó kapott helyet, továbbá kiváló minőségű tartós – bambuszból készült fogantyút és lehajtható oldalsó polcokat, 1 db pizza követ és 1 db takaróponyvát. A beépített hőmérő a piszkavassal is a sütési élményünket tovább növeli.

A kétszintes rács is a szett része, mely duplájára növeli a sütési felületet, így egyszerűen biztosíthatja a nagyobb társaságok számára is a tökéletes kerti grill élményt. A csomag tartalma a “deflector”, mely a direkt hő tereléséra, csökkentésére szolgál a lassabb sütési mód eléréséhez.

Méretek:

133 x 77 x 117 cm

átmérője: Ø57 cm

sütőfelület átmérő: Ø50 cm

termék súlya: 124 kg

Sütési mennyiségek:

1x 1-12 kg-os pulyka

14-15 hamburgerhús

7-8 csirke függőleges helyzetben

9-10 steak

8-10 bordaszelet

Így is ismerheti: kamado grillkerámia grillfaszenes grill

Cikkszám: MY21.5TT03/piros/ Kategóriák: ,