Kamado Grillhez Forgónyárs Motorral

89 000 Ft

Raktáron

Forgónyárs motorral Kamado Grillhez

A rendkívül tartós öntött alumíniumból készült nyárs új dimenzióba helyezi a grillen való nyárson sütést. A csendes, de meglepően erős  motor  könnyedén és egyenletesen forgat, így ételünk tökéletesen átsült, de mégis szaftos és ízben gazdag lesz.

Az ék alakú illesztőgyűrű innovatív kialakítása biztosítja a tökéletes illeszkedést, így a sütő fedelének lecsukása esetén minden hő és füst a grillben marad. A forgónyársat pillanatok alatt illeszthetjük Kamado  grillünkhöz és már készülhet is a vacsora az egész baráti társaságnak.

Szállítási költség: 12 000 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Forgónyárs motorral Kamado Grillhez

A motoros nyársnak köszönhetően semmi sem állhat az ízekben gazdag húsunk és a faszén közé. Egyszerűen csak csatlakoztatjuk a nyársunkat a forgató motorba és a Kamado forgónyárs már teszi is a dolgát.

Innovatív kialakítása révén, ha lecsukjuk a Kamado  sütő fedelét, a tökéletes illeszkedés révén az értékes hőt az öntött alumínium gyűrű bent tartja.

Cikkszám: MY-RS Kategóriák: ,