GLOBE XXL Kamado Grill Kerámia Faszenes Grillsütő BBQ

599 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

XXL Kamado Grill – Kerámia Légkeveréses Faszenes Grillsütő – BBQ

Legyen szó steak, sertésszűz, bárány, marhaszegy, oldalas, hal, rák, pizza, hamburger, vagy akár egy csokiszuflé elkészítéséről, a kerámia grillsütőnek ez nem lehet akadály. Kiváló minőségű kerámiából készült, mely különösen jól tartja a hőt.

A több darabból álló vastag tűztere pedig ellenáll a hőtágulásnak (ezáltal a repedéseknek) és nagyszerű légáramlást biztosít a sütőnkben. 

Nem csak grillezéshez ajánljuk előszeretettel, hanem füstöléshez, pizzasütéshez, sütemények elkészítéshez is.

Kamado grill, kerámia grill, faszenes grill

Ennél a terméknél ingyenes a szállítás!!!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

GLOBE XXL Kamado – Kerámia Légkeveréses Faszenes Grillsütő – BBQ

A több rétegű és több darabból álló vastagított tűztere pedig ellenáll a hőtágulásnak (ezáltal a repedéseknek) és nagyszerű légáramlást biztosít a sütőnkben. A  grillsütő öntöttvasból készült esővédő kéménnyel rendelkezik, melyet egy precíziós füstáramlást szabályozó egységgel is felszereltek.

A rugós zsanérszerkezet, akár 94%-kal is megkönnyíti a fedél emelését, amit a felnyitási tartományban szinte bárhol megtart. A hasznos füst és aroma megtartását egy üvegszálas fém tömítő filc biztosítja. A tökéletes zárást pedig a rozsdamentes retesz garantálja.

A termék alsó szabályozója rozsdamentes anyagból készült, mely használatával 5-10 C fok pontossággal állítható be a sütési hőfok.

A termék a többi hasonló grillhez képest vastagabb, tömörebb kerámiából készült, így tartósabb, jobban tartja a hőt, hosszabb sütési időt biztosítva a használójának.

A megfelelő faszén használatával – „mi a bükkfából készült hargitai faszénre esküszünk”, mely web-shopunkban is kapható – 6-8 óra sütési idő is kényelmesen megoldható egyetlen feltöltéssel ezekkel a készülékekkel.

A terméket nagy kapacitású éttermek teraszaira és kerti felhasználásra egyaránt ajánljuk.

Akár vendéglátó egységek folyamatos több órás sütési, felhevítések, visszahűtések (a rendelései igényeknek megfelelően) is gazdaságosan kivitelezhető, de a nagyobb kerti party alkalmával a társaság együttes asztalhoz ültetése is kivitelezhető a méreteiből adódóan.

Ezen felül a csomag tartalmazza a 4 kerékkel (ebből kettő fékezhető) ellátott tartó bölcsőt, mely alsó részén faszén, kiegészítő tartó tároló kapott helyet, továbbá kiváló minőségű tartós – bambuszból készült fogantyút és lehajtható oldalsó polcokat, 1 db pizza követ és 1 db takaróponyvát. A beépített hőmérő, a piszkavassal is a sütési élményünket tovább növeli.

Méretek:

148 x 89,5 x 135 cm

átmérője: Ø68,5 cm

sütőfelület átmérő: Ø62 cm

termék súlya: 180 kg

Sütési mennyiségek:

25-28 hamburgerhús

11 egész csirke

12-14 steak

14-15 bordaszelet

2 x 10 kg-os pulyka

Így is ismerheti: kamado grillkerámia grillfaszenes grill

Cikkszám: MY27TT003 Kategória: