kültéri bútor

A stílusos, jó hangulatú, közös, családi, kerti étkezések titka

Nincs is kellemesebb program, mint a családdal, barátokkal közösen eltöltött hétvégi kerti parti. A kellemes őszi esték tökéletes színteret szolgáltatnak a minőségi időtöltésre, a hangulatot pedig a minden ízükben stílusos étkezőgarnitúrák fokozhatják.

Annál jobb, minél többen vagytok

Nagy a család, széles a baráti kör? Egy nagyobb paraméterekkel operáló kert vagy terasz boldog tulajdonosának is mondhatod magad? Nagyszerű! Az igazi feledhetetlen pillanatok előre borítékolhatóak ilyen kedvező körülmények között, feltéve, ha van hová kényelmesen leültetned a vendégeidet. Abban az esetben, ha épp most vagy a kerti dizájn újragondolásának izgalmas fázisában, engedd meg, hogy segítsünk! A figyelmedbe ajánlunk néhány prémium étkezőgarnitúrát és bárszettet a színes skálán mozgó palettánkról.

Minőség és stílus tökéletes kombinációja

A 7 részes Malaga alumínium kültéri étkezőgarnitúra izgalmas stílusával bármelyik modern kialakítású kert valóságos ékéve avanzsál. A szóban forgó szett a nagycsaládosok kedvence, hiszen amellett, hogy rendkívül kényelmes időtöltést kínál, esztétikus és rendkívül strapabíró is. Példátlan időtállóságának és örökérvényű eleganciájának köszönhetően, hosszú éveken keresztül is maradéktalanul kiszolgálhatja az igényeiteket.

Malmö kerti étkezőgarnitúra a harmonikus miliőért

A Malmö 9 részes exkluzív szettjéről kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk. A szóban forgó garnitúra egy nagyméretű, masszív alumínium asztalból és 8 darab komfortos kagylószékből áll. Az asztal egyébként megér egy külön misét. Az erős, alumíniumból készült szerkezetét a gyártó TEAK fából készített asztallappal egészítette ki. Azok, akik kicsit is járatosak a lakberendezés, illetve a kerti bútorok világában, tudják jól, a TEAK fa elképesztően strapabíró anyag. Az elegáns világos szett tökéletes fókuszpontja a kertnek, ráadásul a családi beszélgetések, közös étkezések során is nagyszerű színteret szolgálatat. A garnitúra valóban elképesztően strapabíró, remekül ellenáll a környezeti hatásoknak, mostoha időjárási viszonyoknak, amit tovább fokoz a tény, miszerint az összeállítás tartalmaz 1 darab praktikus asztaltakaró ponyvát is.

Alu Kerti Étkező Garnitúra Malmö

Trinidad kültéri garnitúra – a komfortos családi összejövetelek záloga

Értékálló, elképesztően kényelmes, sokoldalúan felhasználható és roppant stílusos. Ezen pozitív tulajdonságok a Trinidad 9 részes étkezőgarnitúra sajátjai. A kerti bútorszett exkluzív asztala alumíniumból és natúr TEAK fából készült, X alakú lábbal rendelkezik, továbbá 8 darab székkel, amelyek mindegyike erős vázszerkezeten nyugszik. A bútorcsalád híresen ellenállónak bizonyul a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben is, emellett könnyen tisztítható.

A kerekasztal lovagjai – bámulatos dizájn, lehengerlő attribútumok

A Belize alumínium kerti étkezőgarnitúra szett roppant eredeti a maga nemében. Nem a megszokott, hagyományos szögletes formák jegyében került le a gyártósorról, hanem esztétikus körformájú asztalból és erősített műanyag székekből áll. Az asztalnál, ami egyébként egzotikus trópusi akácfával van borítva, 8 személy is kényelmesen elfér. A strapabíró porszórt fémszerkezettel rendelkező komfortos székek öleléséből nehéz elszakadni. Miért is lenne erre szükség?! Ez az igazán exkluzív garnitúra azért született, hogy a vendégeid maguk mögött hagyva a hétköznapok minden nyűgét és bosszúságát, hosszú-hosszú órákon keresztül jól érezzék magukat a kertedben.

Vonzza a tekintetet: Bilbao 5 részes bárszett csak Neked!

Szereted a látványos megoldásokat? Nem szeretnél kompromisszumot kötni a kényelem és az exkluzív dizájn vonatkozásában? Legyen a választásod tárgya a Bilbao 5 részes bárszett és garantáltan nem fogsz csalódni! A szóban forgó kiváló minőségű étkezőszett valósággal vonzza a tekinteteket és előre borítékolja a hozzád érkező látogatók elismerő bókjait. A Bilbao szett egész évben kint maradhat a kertben, hiszen strapabíró kialakításának köszönhetően, sem az erős UV sugárzás, sem az eső vagy a kemény fagyok nem tesznek abban kárt.

A műrattan bárszett bája kézzel fogható

A Banglades 5 részes bárszett, a több kedvező tulajdonsága miatt a piedesztálra emeli. Egyrészt a szóban forgó garnitúra nagyon szép. A hűvös elegancia és a modern dizájn szerelemgyerekekeként, a bárszett a legpuritánabb környezetet is égi magasságokba emeli. Másrészt, a bárszett az időtállóság terén sem vall szégyent, az erős alumínium szerkezet, a mosható huzat, ami roppant időtállóvá, többgenerációs összeállítássá teszi. Az pedig igazi bónusz, hogy a komfortos étkezőgarnitúra tisztítása sem fog gondot okozni.

Barbados Kültéri Alumínium bárszett

Stílus kialakítást kapott a Barbados bárszett

A minimalista stílus szerelmesei elragadónak találják a Barbados 7 részes bárszett. A garnitúra asztala, a maga letisztult dizájnjával olyan, mint egy modern műalkotás. Az asztal és a kényelmes bárszékek színe szürke, ezáltal is remekül fokozva a garnitúra exkluzív kisugárzását. A bárszékek párnái néhány egyszerű mozdulat kíséretében eltávolíthatóak és kényelmesen moshatóak. A bárszett egyébként az időtállóság terén sem okoz csalódást, még az erős napsütés sem tehet abban kárt. 

Kapcsolódó tartalmak