Uncategorized @hu

Új design bútoraink érkeztek!

Számos új design bútorral bővült Globero webáruházunk kínálata, amelyekre érdemes már most lecsapni, hiszen vannak olyan újdonságok, amelyeket már az első napokban elkapkodtak a lelkes vásárlók.

Mutatjuk a csodaszép új design bútorokat, amelyek a Te otthonodból sem hiányozhatnak. Siess, nehogy lemaradj a legjobb ajánlatokról!

Nézd meg az új design bútorainkat!

ArtMoon tölgyfa tárgyalóasztal bőr székekkel

A masszív fém lábakon álló égetett tölgyfa asztal garantáltan felhívja magára az ügyfeleid figyelmét. A 200 éves tölgyfából kivágott asztallap úgy kapta meg ezt a csodaszép fekete színét, hogy többször megégették és visszahűtötték, s miután beleivódott az anyagba ez a patinás sötét szín, leolajozták, s így kapta meg a végső impregnált felületét.

A sötét felületet tökéletesen egészítik ki a körülötte lévő konyak színű Top Grain marhabőrből készült kényelmes és puha tapintású székek.

Asztal mérete: 77 cm magas, 105 cm széles, 310 cm hosszú és 9 cm vastag.

Székek mérete: 60 x 60 x 80 cm, ülőfelület magassága: 46 cm.

Bőrhatású szegecses bárszék

Letisztult vonalvezetés, klasszikus formavilág, elegancia és luxus jellemzi a képen látható szegecselt mintájú bőrhatású bárszékeket. A vastagon kipárnázott ülőrész, az ergonomikus kialakítású háttámla és karfák, valamint a le- és felszállást segítő lábtartó garantált kényelmet nyújt majd.

Remek választás lehet étterembe, bárokba vagy teaházakba, de nagyon jól mutatnak bármelyik lakásban a konyhapult körül. Tisztításuk szappanos vízbe mártott ronggyal csak néhány percet vesz igénybe, így könnyen és gyorsan lehet karbantartani őket.

Székek mérete: 64 x 62 x 115 cm.

Fa bárszék tehénszőr ülőfelülettel

Ennél a fa bárszéknél használt három különféle alapanyag: a kovácsoltvas lábtartó, a keményfából készült lábak, illetve a tehénbőrből és szőrből készült ülőfelület; tökéletes harmóniát alkot.

Kiváló opció lehet emiatt olyan vendéglátó helyeken, ahol a dizájnerek a retro és a modern stílusra fektetik a hangsúlyt. A jelenlegi világhelyzetben viszont sokan inkább az otthonukban, az étkezőasztal melletti bárasztalnál vagy a konyhapult körül tárolják szívesen őket.

Székek mérete: 34 x 72 cm.

Rusztikus polcos szekrény

Mesébe illő látvány ez a csodaszép rusztikus polcos szekrény. Az oldalán, alján és tetején lévő türkiz mintázat, valamint a tömörfa hátlap és polcok egyedi erezete miatt igazán látványos kiegészítője lehet ez a szekrény bármelyik otthonnak.

Az antikolt felületkezelés, illetve a trópusi keményfa alapanyag miatt igen tartós és masszív ez a bájos, századközepi hangulatú kis bútor.

Erős szerkezete miatt egyaránt használhatjuk dísztárgyak gyűjtőhelyének, de home office-ban is tökéletes helye lehet, hiszen így egy nem mindennapi szekrényen tudjuk tárolni a munkahelyi mappákat és iratokat.

Design fém sarokasztal szett arany tetővel

Ezt a bájos sarokasztal szettet azoknak ajánljuk, akik odavannak a minimalista stílusú bútorokért és lakásdekorációkért. Érdekes kontrasztot mutat a fém váz és az óarany tető, mely miatt igazán egyedi és stílusos kiegészítője lehet ez a szett bármelyik helyiségnek a házban.

Remek helye lehet egy ilyen szettnek a bejárati ajtó körül, de nagy hasznát lehet venni kint a teraszon is, ha szép az idő.

Tehetünk rájuk gyertyatartókat, dísztárgyakat vagy dekorációkat, de egy váza csodaszép igazi vagy művirágokkal is jól mutat rajtuk. Használhatjuk pohártartónak is a teraszon napozás közben, vagy a lakáskulcs tárolására is – amennyiben a bejárati ajtó mellé helyezzük el őket.

Nagy asztal mérete: 48 x 48 x 62 cm.

Kis asztal mérete: 37 x 37 x 47 cm.