kültéri bútor

Stílusválasztó – Az elegáns és modern terasz berendezése

A terasz a házunk nyári „szobája”, ahol pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, és vendégeket fogadhatunk. Ezért fontos, hogy a terasz stílusa harmonizáljon a ház berendezésével, és tükrözze a személyes ízlésünket is. Ebben a blogbejegyzésben az elegáns és modern terasz kialakítására fókuszálunk, és adunk néhány bútorválasztási tippet is a Globero kínálatából.

Sarasota Alu kerti sarokgarnitúra teaszra
Sarasota sarokülőgarnitúra

A modern elegáns stílusú terasz berendezése

A terasz berendezésénél természetesen fontos figyelembe venni annak méretét és adottságait. Ezeket átgondolva elkezdhetjük megtervezni a berendezést. A modern és elegáns stílusú terasz kialakításához a következőket javasoljuk:

  • Bútorok: A modern stílus eléréséhez válasszunk, szögletes vázzal rendelkező bútorokat, melyeknek a visszafogott színű textil felületek adnak igazán elegáns megjelenést! A Globero kínálatában számos olyan alumínium kültéri bútort találunk, amik tökéletes választást nyújtanak a modern stílusú teraszok berendezéséhez. 
  • Színek: A terasz berendezésekor használjunk semleges színeket, mint a fehér, szürke, fekete és esetleg a barna. Ezeket bútordarabokat élénk színű kiegészítőkkel dobhatjuk fel.
  • Kiegészítők: A kiegészítők ízlésesen díszítik a teraszt. Válasszunk modern stílusú kiegészítőket, mint a kültéri lámpások, napernyők és növényedények.
terasz ülőgarnitúra
Malaga étkezőgarnitúra

Számtalan lehetőség

Amikor bútort választunk a terasz berendezéséhez számtalan lehetőségünk van. Mindenképpen át kell gondolnunk, hogy mire fogjuk első sorban használni a teraszt mert ennek megfelelően érdemes kiválasztani az egyes darabokat. Ha például a nagy családi étkezéseket, grillparty-kat tartanánk, akkor a legfontosabb, hogy egy tágas kültéri étkezőgarnitúrát válasszunk. Ha számunkra a terasz első sorban a pihenés, a napozás helyszíne, akkor a széles ülőgarnitúrák és kényelmes napozóágyak között kell válogatnunk a Globero oldalán.

Barbados Kültéri Alumínium bárszett
Barbados bárszett

Amennyiben teraszunk mérete nem szab korlátot a bútorok mennyiségének úgy különlegesebb funkciójú bútorokban is érdemes gondolkodni, mert ezekkel igazán exklúzív hatást érhetünk el. Ilyen lehet például egy Barbados kültéri bárszett, ami fehér és antracit színben is elérhető a Globero-nál.

Luxus hatás kiegészítőkkel

A bútorok kiválasztása mellett érdemes külön figyelmet fordítani a kiegészítőkre is. Itt is minőségi és exklúzívabb darabokat válasszuk! A Globero kínálatában olyan különleges kiegészítőket találni, mint a LED világítással ellátott Róma napernyők, vagy betonhatású balkonládák és virágcserepek.

Róma napernyő

Inspiráció

A terasz berendezéséhez inspirációt meríthetünk a Globero weboldalán található képekből és videókból. Ezen kívül érdemes nézelődni a Pinteresten és az Instagramon található modern és elegáns stílusú teraszok között.

Összefoglalva

A modern de elegáns stílusú terasz berendezésekor fontos figyelembe venni a terasz méretét és adottságait, valamint azt, hogy mire is szeretnénk elsősorban fordítani az itt eltöltött időt. Válasszunk szögletes modern vonalvezetésű bútorokat, harmonikus színeket, és vigyünk egy kis exkluzivitást a berendezésbe az ízléses kiegészítők segítségével!

Válogass a Globero oldalán, hisz itt minden megtalálható egy modern és elegáns terasz berendezéséhez.

Kapcsolódó tartalmak