premium-kulteri-butore-vendeglato-szektor
Uncategorized @hu

Prémium kültéri bútorgarnitúrák a vendéglátó szektor képviselőinek

Nyár elején, érthető módon sokan vágynak arra, hogy végre lazíthassanak egy jót és maguk mögött tudhassák mindazt a sok problémát és aggodalmat, ami rendszeresen terheli a mindennapokat. A Hotels, Restaurants, Cafés vendéglátó egységek, vagyis a HORECA képviselői szintén felkészülnek a látogatók fogadására. A kellemes időt sokan szeretik kihasználni és a legtöbben ilyenkor töltik a szabadságukat. Ehhez kiváló környezetre van szükség, amit a szállodák, hotelek, vízpartok mentén lévő vendéglők és kávézók teremtenek meg sajátos felszereltségükkel. A gondtalan pihenés alapját a maximális kényelmet biztosító fa, valamint alumínium ülő- és étkezőgarnitúrák, bárszettek szolgáltatják. De koránt sem mindegy, hogy honnan és milyen minőségű termékek kerülnek beszerzésre ezen célra. Ehhez adunk néhány jó tippet.

puerto-rico-globero

Előtérben a minőségi alapanyagok

Abból adódóan, hogy gyakran a szabadban vannak felhasználva a különféle bútor- és ülőgarnitúrák ezért meghatározó, hogy azok magas minőséget képviseljenek és az ellenállóság szempontjából szintén jeleskedjenek. Kiemelendő példa az Amsterdam Alu TEAK fa kerti étkező garnitúra. Ennek a stabil pór-szórt alumínium váza egy TEAK fa lappal van fedve, ami exkluzív megjelenést nyújt. A felépítésnek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló a termék. Kiemelt a strapabírósága, a kosztaszító bevonata pedig egyszerűvé teszi a tisztíthatóságát. A hozzá tartozó szintén alumínium székek egyszerűen rakásolhatók, amivel a helytakarékosság növelhető. Természetesen ez csak egyetlen példa a sok közül, ami igyekszik rávilágítani arra, hogy az ellenálló alapanyagokból készült termékek mennyire előnyösek a HORECA szakmában.

amsterdam-globero

Egyszerűség a tárolás és mozgathatóság terén

A HORECA képviselőinek mindig előtérbe kell helyezniük, a kényelmet és gyorsaságot. Abból adódóan, hogy a természet erőinek gyakran ki vannak téve a felhasznált ülő- és étkező garnitúrák, fontos, hogy ezek jól viseljék a hatásokat, de ez csak az érem egyik oldala. Az étkező szettek esetében a mozgathatóság legalább annyira mérvadó. Az alumínium vázzal rendelkező termékek pontosan ezért előnyösek, hiszen magas stabilitásuk ellenére mégis könnyedek, így a mozgathatóság nem jelent problémát. A rakásolható elemek minimális helyet foglalnak, ami csökkenti helyigényüket a tárolás során. A  FSC minősítésű valódi TEAK fa az egyik legkeményebb természetes komponens, ami az időjárással szemben remekül kitart, miközben egyedi megjelenéssel rendelkezik. Ezen alapanyagok párosítása tökéletes végeredményt garantál, amibe megéri befektetni.

barbados-globero

Célkeresztben a kiváló kültéri ülőgarnitúrák

Amikor összejön egy társaság, akkor a kívánt italok megrendelését követően, szeretnek kényelmesen elhelyezkedni, például fürdőzés előtt a medence partján. A nyugodt körülmények között való időtöltés hihetetlenül üdítő és feltöltő jelleggel bír. A szabadban ugyanakkor nem használhatóak akármilyen bútordarabok. A stílus megválasztásán túl, amit az egyedi forma- és színvilág kínál, figyelni kell a megfelelő minőségre, ellenálló képességre. Az időjárás gyakran nem kegyes az ülő- és fekvőalkalmatosságokkal, ezért erre fel kell készülni. A kínálatunkban megtalálható Puerto Rico, Saint Tropez, Maldív több részből álló kültéri ülőgarnitúrák, pórszórt alumíniumvázzal rendelkeznek, ami remekül viseli a zord körülményeket. A kényelmet a víz- és UV álló szivacsbélések, valamint huzatok biztosítják. A tisztíthatóság egyszerű és kevés karbantartást követlenek, így a HORECA képviselőinek garantáltan megtérülő befektetést jelentenek. A kiadások többszörösen megtérülnek, ugyanis évtizedeken keresztül látják el a feladatukat a prémium bútordarabok.

malaga-globero

Az éttermek kedvencei a stílusos kültéri étkezőgarnitúrák

Amikor kint csodás az idő, a legtöbben szeretik kihasználni az alkalmat és egy teraszon vagy közvetlenül a szabad ég alatt elfogyasztani az ebédet, vacsorát. Nagyobb összejövetelek, lakodalmak, ballagások keretében szükség van az ellenálló asztalokra, amelyek jól bírják a nagyobb terheléseket. A Malaga 7 részes alumínium kerti étkező garnitúra ebből a szempontból maga a főnyeremény. Exkluzív megjelenését a gunmetál asztallap teszi teljessé. Tökéletesen beleillik szinte bármilyen környezetben, a visszafogott megjelenésének hála. Egyszerűen mozgatható, ezért a ki- és bepakolása biztosan nem jelent majd problémát a személyzetnek.

A kávéházak teraszára kerüljön bárszett!

Nemcsak a trópusi vidékeken lehet finom koktélokat kortyolgatni egy kényelmes bárpultra támaszkodva, mert erre minden esély adott a hazai strandokon, rendezvényeken is. A kültéri alumínium Barbados bárszett1 asztalt és 6 darab széket foglal magába. Az ülőalkalmatosságok kényelmes párnával vannak ellátva, így akár órákon keresztül lehet rajtuk lazítani anélkül, hogy problémát jelentene. A bélések ellenállóak az UV sugarakkal szemben és moshatóak. A nagyon visszafogott megjelenés tökéletesen passzol bármilyen stílusvilághoz. A masszív bútordarab egyszeri befektetésével minden kávézó jól jár.

barbados-garnitura-globero

Ha kültéri bútorok, akkor ne bízz semmit a véletlenre

Az egyedi kínálatunk már hosszú évek óta várja az érdeklődőket és ugyanúgy szól a hétköznapi embereknek, mint a HORECA vállalkozások képviselőinek. Nálunk garantáltan mindenki megtalálja, amire vágyik és a csalódás teljesen kizárt. A prémium minőség mellett, a megbízhatóságot is előtérbe helyeztük. Kiemelt raktárkészlettel rendelkezünk és a megrendelést követő szállítás gyorsan megvalósul. Amennyiben igény merül fel rá, még az egyes termékek összeszerelését is vállaljuk rövid határidővel. A legtöbb termékünk többéves garanciával rendelkezik, így biztosan nincs vesztenivalód, ha nálunk vásárolsz. Dobd fel a vállalkozásodat kényelmes ülőgarnitúrákkal és bárszettekkel, így kedveskedve a vendégeidnek vagy saját magadnak!

Kapcsolódó tartalmak