kültéri bútor, Uncategorized @hu

Kényelem a szabadban: így lesz stílusos az erkély és a terasz egész nyáron

A cirógató napfény és a kellemesen hűs szellő fantasztikus kombinációja mindannyiunkban felébreszti a természet ősi szeretetét. Ha beköszönt a nyár és azzal együtt a jó idő, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a rendelkezésünkre álló, értékes szabadidő minden percét odakint töltenénk, a kényelmes teraszon vagy az erkélyen. Annak érdekében viszont, hogy valóban minőségi időtöltésben és minden szempontból komfortos kikapcsolódásban lehessen részünk, fokozott figyelmet kell szentelnünk az erkély és terasz stílusos berendezésére is.

terasz

Az elsőszámú hiba, avagy mit kerüljünk el az erkély berendezésénél?

Sokan legjobb szándékuk ellenére elkövetik azt a hibát, hogy az erkélyt a benti kiselejtezett, megunt bútorokkal rendezik be. Bár kétségtelen, hogy a kiszuperált ülőgarnitúra száműzése költséghatékony megoldásnak tűnhet, mégis, a tapasztalat azt mutatja, az eredmény köszönőviszonyban sem lesz azzal a meghitt képpel, amit megálmodtunk magunknak. Ugyanis, ha az adott bútort a nappaliban már meguntuk és szívünk szerint lecserélnénk, akkor az odakint sem fog kellemes hangulatot árasztani, sőt, az erkély már meglévő dizájnját is könnyedén tönkre képes tenni egy stílusában nem odaillő, ódivatú ülőgarnitúra. Érdemes tehát új, a személyes igényeinkkel maximálisan harmonizáló bútor megvételében gondolkodni – a jó hír pedig az, hogy a színes spektrumon mozgó kínálatunkkal mindez költséghatékony módon, kitűnő ár/érték arányban valósítható meg.

Az sem gond, ha az erkély kicsi

Nem jelent problémát az sem, ha az erkély vagy terasz szerényebb paraméterekkel rendelkezik. A kisebb alapterületű helyiségek berendezésénél is ugyanúgy áldozhatunk a stílus és a kényelem oltárán, mint a nagyobb méretekkel operáló erkélyek, teraszok esetében. Sőt! A kisebb erkélyek, ha sikerül megtalálni az ideális bútorokat, árasztanak magukból egyfajta megfoghatatlan, utánozhatatlan bájt és otthonosságot.

A precíz tervezés a siker záloga

Mielőtt megvennénk a kültéri ülőgarnitúrát, tervezzük meg alaposan a lakberendezés egész menetét! Gondoljuk végig, mi lesz az erkély fő funkciója: a barátokkal közösen eltöltött hétvégi partik színterét, esetleg a zavartalan napozás helyszínét kívánjuk létrehozni, vagy egy olyan, a világ zaját és nyüzsgését kizáró kuckót kialakítani, ahol a főszerep a mindent eltöltő relaxálásé? Legyen bármi is a motivációnk, a kényelmes és esztétikus, strapabíró ülőgarnitúra garantáltan sarkalatos pontja lesz a sikeres lakberendezésnek. Mutatunk néhány remek opciót, amivel bármelyik puritán erkély és terasz stílusos térré avanzsál.

A Grado kültéri pad a kisméretű erkélyek szuperhőse

A praktikus, összecsukható, kétszemélyes pad strapabíró eukaliptusz fából készült, kialakítása roppant esztétikus. Az élményt tovább fokozza, hogy a Grado kültéri pad két kihúzható pohártartó tálcával is rendelkezik, így pazar lehetőséget szolgáltat a reggeli kávézáshoz, a kellemes hangulatú, meghitt beszélgetésekhez. A rusztikus hangulatot árasztó pad kötelező kiegészítője a vidékies, vintage stílusú erkélyeknek, teraszoknak.

Togo Kerti Fotel szett 3 részes Prémium bútor

Modern kisugárzás és prémiumminőség kéz a kézben: ez a Togo kerti fotel szett!

A háromrészes Togo kerti fotel szett a modern dizájn jellegzetességeit ötvözi: a fotelek erős alumínium vázszerkezete, a kisméretű asztal karakteres, markáns jegyei, a vastag, letisztult formavilágú kényelmes párnák mind-mind olyan jegyek, amelyek a letisztult dizájn szerelmesei körében rendkívül népszerűvé teszik a szóban forgó garnitúrát. A fotelek ráadásul erős UV álló hajókötél borítással is rendelkeznek, ami tovább fokozza a bútorok egyébként is kiemelkedő esztétikai értékét.

Padova Fa Kültéri Ülőgarnitúra 5 részes

A mostoha időjárási viszonyok sem tehetnek kárt a négyszemélyes Padova kültéri ülőgarnitúrában

Strapabíróság, rendkívüli időtállóság, kifinomult külső jegyek, praktikus kivitelezése és jutányos ár – ezen kétségtelenül vonzó tulajdonságok a Padova négyrészes kültéri ülőgarnitúra sajátjai.  A szóban forgó bútor szett egyes darabjai trópusi akácfából készültek. Mivel rendkívül kemény, ellenálló fáról van szó, ez a tény már önmagában szavatolja az ülőgarnitúra páratlan időtálló jellegét, amit tovább fokoz a kárpit vízlepergető tulajdonsága. A szett moduláris, tehát az egyes darabok összeválogatása személyes igény alapján történik.

Rattan napozóágy a napfény szerelmeseinek

A Monastir Alu rattan napozóágy szett kényelmes fejtámlával és lábtartóval is rendelkezik. Az erős alumínium vázszerkezettel rendelkező napozóágyak kellemes sötétbarna színben érhetőek el, ami jelentősen fokozza az elegáns kisugárzásukat. A szett tartalmaz egy kisméretű asztalt is, ahová kényelmesen letehetjük a napozás közben kortyolgatott hűs italunkat.

Nincs romantikusabb a Marrakesh négyszemélyes kerti garnitúránál

Az egyedi szépségű kültéri garnitúra a rendkívüli strapabíróságáról és meghitt hangulatú, meleg színéről ismert TEAK fából készült. Tartósság és szilárdság jellemzi a szettet, ami 1 darab kétrészes kanapéból, 2 darab fotelből és 1 praktikus dohányzóasztalkából áll. A karfás székeket és a kanapét, a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő kötélfonat díszíti.

Kapcsolódó tartalmak