kültéri bútor

Műrattan kerti bútor az időállóság és kényelem jegyében

A nyár beköszöntével, érdemes lehet a műrattan kerti bútor beszerzésével felkészülni arra, hogy kiélvezd a kellemes esti órákat, amikor tökéletessé válik a hőmérséklet. Természetesen az átmeneti időszakok tekintetében sem elhanyagolható azon kültéri bútorok kiválasztása, amelyek a kényelem mellett, magas színvonalú ellenállósággal kecsegtetnek. A majdnem 2 éven keresztül tartó járvány miatti bezártságra még sokáig fognak az emberek emlékezni és megtanulják értékelni azt a kevés jót, amit a körülöttük lévő természet nyújtani tud. Amikor csak korlátozott időre lehet kimozdulni otthonról, azonnal felértékelődik az udvar. Megéri ezt a részt az igényekhez mérten kialakítani, hiszen bármikor előfordulhat újból, hogy hónapokon keresztül jóformán ez válik azzá a világgá, ami a pihenést és kikapcsolódást szolgáltathatja. A műrattan kerti bútor különféle típusai gondoskodni fognak róla, hogy a pihenés magas színvonala valósulhasson meg, legalább némi időre elfeledve azt a rengeteg szörnyűséget, ami a világban történik.

Miért éppen a műrattan, mint alapanyag?

A hagyományos rattan már nagyon régóta megjelent a köztudatban. Bár főként a belső terekben használatos alapanyagként, de megfelelő kezeléssel a szabadban szintén ellátja a feladatát. Bár a környezeti hatásoknak nem tud olyan formában ellenállni, mint a műrattan. Az egyedi szövésminta a műrattan kerti bútor kínálat esetében szintén adott. Megjelenés szempontjából teljes mértékben hasonlít a rattanra, a professzionális kivitelezéseknek hála. A műrattan ugyanakkor jóval ellenállóbb anyag. Szokták még polyrattannak nevezni, mert PVC, PU, PE összetevőkből készítik. Ennek köszönhetően jól viseli a természet erőpróbáit, nem árt neki az eső, a fagy, a hó, de még az erős ultraviola sugarakkal szemben is kitart. Fára és fémre ugyanúgy felkerülhet, ráadásul rendkívül változatos méretekben, formákban, valamint színekben pompázhat. Nem igényel semmilyen komolyabb karbantartást, elég mindösszesen egy nedves ronggyal letörölni a ráülepedő port és máris új állapotában pompázik. Egy műrattan kerti bútor szett sok éven keresztül ellátja a feladatát, ami kiváló befektetéssé teszi.

További népszerű kültéri bútor alapanyagok

Amint látható volt, a műanyag, mint bevonat, gyakran használt komponens, de ugyanígy készülhetnek ebből tartórészek, asztalok, székek. A nagyobb terhelést elbíró elemek esetében mégis inkább a tömörfa vagy alumínium kerül előtérbe. A legtöbb műrattan kerti bútor alapját ilyen jellegű szerkezetek adják. A kombinációk száma nagyon sokrétű. Bizonyos termékeknél ugyanis felhasználható mindhárom komponens. A kültérben alkalmazandó asztalok és székek esetében pedig gyakran a fém és fa kerül kombinálásra, ami megfelelő természetességet, valamint jó tartósságot kínál. A 9 részes alumínium TEAK kültéri étkező garnitúra például fa asztallappal van ellátva, ami nagyon kellemes hangulatot áraszt magából, a finom lakomák elfogyasztása során.

Műrattan kerti bútor a kertbe és a teraszra

Legyen az egy ülőgarnitúra vagy a pihenést szolgáló függőfotel, a tartósság jegyében bátran dönts a műrattan termékek mellett! A teraszon ugyanolyan létjogosultságot kapnak ezek, mint a kert többi részében. Mindössze a téli szezonban érdemes fedett helyen tárolni, ezzel óvva a fagytól, hótól. Egy méretes fa árnyékában, a kerti medence vagy tó mellett, esetleg a terasz valamelyik sarkában, a pihenés önfeledt élményét tudja nyújtani a Cordoba műrattan függőfotel. A magas teherbírást a porszórt fémváz biztosítja. A műrattan kerti bútor szett egyik jeles képviselője kínálatunkban az Abu-Dhabi kültéri LUXUS ülőgarnitúra, amit a prémium minőség jellemez. Még a párnák is teljesen víz- és időjárás állóak. Ezen leheveredni ugyanúgy lehet, mint kényelmesen elhelyezkedve egy jót beszélgetni a barátokkal, családtagokkal. Mindkét műrattan kerti bútor esetében az egyedi formavilág és a természetes környezetbe remekül illeszkedő árnyalatok a jellemzőek.

Fedezd fel a kerti bútor webáruház egyedi kínálatát!

A kerti bútor webáruház sokkal többet nyújt, mint elsőre gondolnád. Azon túl, hogy több függőfotel érhető el a felhozatalunkban, a kert ékévé válhat még a 4 részes Delhi Alu műrattan kerti garnitúra. Legyen szó ugyanakkor a terasz vagy az udvar bútorozásáról, arról nem szabad megfeledkezni, hogy napnyugta után is megoldható a kedvező körülmények biztosítása a további beszélgetésekhez. Ebben pedig a Bahama prémium műrattan kültéri LED lámpacsalád nyújt kiváló lehetőséget. A többféle méretben és formában megvásárolható világítótestek elég fényt biztosítanak ahhoz, hogy napszálltát követően tovább lehessen folytatni az eszmecserét. Minden műrattan kerti bútor és kiegészítő a tartósság jegyét hordozza magán és megjelenésében a magas színvonalat képviseli. Megéri ezért mellettük dönteni, mert a csalódás teljesen kizárt.

Kapcsolódó tartalmak