kültéri bútor

A kerted és az erkély nem csupán a virágoktól lesz szebb!

A nyár beköszöntésével egyre hangsúlyosabb szerepet kap az erkély és a kert stílusos berendezése. Amennyiben szereted a kreatív megoldásokat, a mindent felülmúló kényelmet és nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni a minőség vonatkozásában, a lehető legjobb helyen jársz! A prémium színvonalat és kiváló kvalitásokat reprezentáló függőfoteljeink valóra váltják a minden ízében ízléses és stílusos kültéri bútorokkal kapcsolatos álmaidat.

kert

A meghitt hangulat zászlóshajói

A függőfotelek, az egyedi kialakításuknak köszönhetően, rendkívül otthonossá, meghitté teszik a teret. Ezek a kényelmes ülőalkalmatosságok a zavartalan relaxálás tökéletes színterei. Olyan fotelek, amelyek öleléséből csak nagyon nehezen lehet kiszakadni. Remek lehetőséget biztosítanak arra, ha a kedvenc regényeddel vonulnál el néhány órára a világ zaja elől, ha pedig párban vannak jelen a kertben, a baráti beszélgetésekhez is kitűnő környezetet szolgáltatnak, ráadásul a gyerkőcök is szívesen pihennek a kényelmes, lengedező fotelekben. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy ezek a praktikus darabok az esztétikai értékek terén is jelesre vizsgáznak.

Néhány szóban az állványos függőfotelek előnyeiről

Az állvánnyal rendelkező mutatós függőfotelek és függőszékek roppant praktikusak a használatukban. Igény szerint bárhová helyezheted azokat, hiszen a strapabíró állványuknak köszönhetően nem kell a felfúrásukról, rögzítésükről gondoskodnod. A kert és az erkély ezen ékei változatos kialakításban képviseltetik magukat a termékpalettán, így a döntést abszolút a személyes ízléseddel harmonizálva hozhatod meg. A kínálatunkban kapható függőfotelek és függőszékek mindegyike strapabíró kialakítású, így az időtállóságukra sem lehet panaszod. Kényelmesek és könnyen tisztíthatóak, a dekoratív külső jegyeik mellett pedig lehetetlen szó nélkül elmenni. Ha még vacillálnál, engedd meg, hogy segítsünk a választásban! Bemutatunk néhány modellt, amelyek garantáltan beváltják a stílusos kerttel és erkéllyel kapcsolatos reményeidet.

Mindent felülíró kényelem a CASA Luxus tolmácsolásában

A CASA Luxus műrattan függőfotelek maguk a kézzel fogható minőség és stílusosság, ráadásul jutányos árakkal párosul. Ezen kényelmes fotelek kialakítása közben a gyártó nagy gondot fordított az azokban lévő párnákra is. A szóban forgó párnák amellett, hogy extra vastagságúak, hatalmas mérettel operálnak, vastag szivacstöltéssel rendelkeznek, a külső felületük pedig vízlepergető lévén, a mostoha időjárási viszonyoknak is ellenáll. Az anyaghasználat valóban prémiumminőségű és a strapabíró porszórt fém vázszerkezetű függőfotelek az erős UV fénynek is ellenállnak. A luxus foteleket különféle színben kínáljuk, így nemcsak a párnák, de magának a vázszerkezetnek az árnyalatát is a preferált dizájn jegyében alakíthatod.  

Elegancia terén a Ciprus függőfotel is élenjár

Amennyiben kifejezetten elegáns, kifinomult ízlésű fotelre vágysz, a Ciprus függőfotelben egészen biztosan nem fogsz csalódni. A szóban forgó kényelmes és időtálló ülőalkalmatosság váza fekete és barna színben érhető el, a párnák színeit pedig igény szerint izgalmas narancs, hűvös bézs vagy buja piros színben rendelheted meg.

Gondolkodj párban!

Amennyiben nagyobb méretű kert boldog tulajdonosának mondhatod magad, akár párban is megrendelheted ezeket a fantasztikus foteleket. Ha úgy tartja a kedved, válogathatsz az impozáns kétszemélyes függőfotelek soraiból is. Az Adria dupla függőfotel például a romantikus összebújós esték tökéletes kiegészítője. Az akár 200 kg-ig is terhelhető műrattan fotel, a maga kellemes szürke színével elsősorban a modern, letisztult kertek dizájnjához passzol. A fotel rendkívüli időtállósága elsősorban a minőségi anyaghasználatnak tudható be. Strapabíróságát a porszórt fém vázszerkezet és az erős műrattan felületek biztosítják.

FÜGGŐFOTEL

Az éttermek és kávézók dekoratív ékei

A színes spektrumon mozgó felhozatalunkat a kávézóknak és éttermeknek is ajánljuk. Mivel a szóban forgó intézmények különösen a nyári szezonban forgalmasak, érthető, hogy kizárólag a strapabíró ülőalkalmatosságok jöhetnek szóba az esetükben. Amint a fenti példák is remekül alátámasztják, mi kizárólag időtálló darabokban gondolkodunk. Olyan stílusos foteleket kínálunk, amelyek felhasználásukban praktikusak, a kialakításuk terén pedig ízlésesek és kényelmesek. E pozitív kvalitások fejében az összeállításunkban lévő függőfotelek tökéletesen megállják a helyüket a legforgalmasabb éttermek és kávézók esetében is.

Kapcsolódó tartalmak