Elfogyott

Togo Kerti Fotel szett 3 részes Prémium bútor

499 900 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Kerti Fotel szett 3 részes kerti bútor

A kültéri fotel szett két nagyméretű alumínium fotelből és egy kisméretű asztalból álló prémium minőségű fonott időjárásálló hajókötél borítású pihenő garnitúra, amely könnyű, s egyben jól tűri az időjárás károsító hatásait és könnyen tisztán tartható.

A kültéri garnitúra váza porszórt alumínium, amely nem csak könnyen áthelyezhetővé, de nagyon tartóssá is teszi.

A fonat UV álló , ezért a napsütés sem károsítja. Kertekbe, teraszokra, télikertekbe is tökéletes választás. A teljes kényelmet  vastag párnák biztosítják.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium kerti ülőgarnitúra szett – 3 részes, 3 év garanciával

Könnyű alumínium porszórt váz, zöld prémium minőségű fonott időjárásálló kötél borítással, bézs színű párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Használt anyagok:

Magas minőségű hajókötélzetszerű anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig) tömegében festett anyag.

UV álló anyag – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

Az anyagot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A párnák anyaga 100% “solution dyed polyester”, UV álló, víztaszító/lepergető anyag, 30 mosást követően is megőrzi a impregnáltságát és vízlepergető marad.

3 év színtartási garanciát biztosítunk rá, töltő és egyéb bőrrel érintkező anyagok német beszállítóktól származnak, így azok toxinmentesek.

Kerti Fotel mérete:77x75x89 cm

Az asztalka mérete 60x60x38  cm

https://globero.hu/mire-figyeljunk-kulteri-butor-valasztasakor-2-resz/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, HORECA, Összeszerelést nem igényel, Rakásolható

Cikkszám: C352-1,T241/Fehér Kategóriák: , ,