Uncategorized @hu

Design lámpák, a klasszikustól a modernig! – 2. rész

Imádod a különleges kiegészítőket, amikkel hangulatossá tudod tenni a lakásodat? Igazán egyedi design lámpák után kutatsz? Ez esetben nem kell messzire menned, nálunk ugyanis rengeteg egyedi formatervezésű terméket találsz. Ez abban az esetben is igaz, ha egy mutatós lámpát keresel, ami nem csak megbízható működésre képes használati tárgy, hanem egy hatásos díszítőelem is egyben. Nem számít, hogy az otthonodban a klasszikus, a modern vagy esetleg a kettő keveréke, azaz a vintage stílus kel életre, minden esetben megtalálhatod azokat a design lámpákat, amiket keresel.

Láttál már Veszpát asztalon? Nem mindennapi látvány!

Na jó, nem egy motor, “csak” egy Veszpa lámpa, de bizonyára te is egyetértesz abban, hogy ez bizony nem marad észrevétlen! A lakásod bármely pontján is helyezed el, a belső tér díszévé avanzsálódik. És persze ne feledkezz meg róla, hogy ez nem csak egy mutatós dekorelem, hanem egy megbízható működésre képes fényforrás is, ami bárhova tökéletes hangulatvilágítást varázsol.

A rönkön álló lámpa is tetszeni fog, ha szereted az egyedi megoldásokat

Tömörfa bútorokkal van berendezve az otthonod? Akkor ez a magasított rönkön álló lámpa sem hiányozhat a berendezési tárgyak közül! Összhatásában igazán rusztikus hatást kelt, ugyanakkor a modern stílusjegyeket is magán viseli. Eddig azt gondoltad, hogy ez a két stílus kizárja egymást? Akkor most láthatod, hogy mindig van új a nap alatt…

Mi az, világít, nem gyertya, mégis hét ága van?

A design lámpák sorában igazi kuriózumnak számít ez a 7 ágú asztali darab . Sok vásárlónk szinte percek alatt hozza meg a döntését, mielőtt leadja a rendelését a gyertya stílusú lámpára. Ezen nem is lehet csodálkozni, elvégre ez a darab is messze túlszárnyalja a hagyományos formatervezést. Ha te is emellett teszed le a voksodat, akkor az enteriőrhöz illő lámpabúrákkal teheted tökéletessé az összhatást.

Hihetetlen, kanna lóg a konyhaasztal felett, és világít is!

Rajongsz az egyedi tervezésű kiegészítőkért, ugyanakkor a kedves, mesébe illő tárgyakra sem tudsz nemet mondani? Nos, nem is kell, hiszen a kanna lámpa minden vágyadat beteljesíti. Igen, ez lényegében nem más, mint egy nikkelezett alumíniumból készülő kanna, ami nem teakészítésre, hanem világításra teremtetett. Remek választás konyhába vagy az ebédlőbe az étkezőasztal megvilágítására. Hidd el, a jelenlévők nem fogják szó nélkül hagyni!

A kedvenced holnap már lehet, hogy nem lesz kapható

A sok különlegesség láttán könnyen úrrá lehet rajtad az égető érzés, hogy hiába nézed át a kínálatot már sokadjára, egyszerűen nem tudsz választani. Ugyanakkor a döntéseddel nem érdemes sokáig várnod, a design lámpákból ugyanis csak pár darab készül, és az a pár darab is nagyon kelendő portéka – elvégre a vásárlóink szeretik a szép és különleges dolgokat. Ha valamelyik annyira elnyerte a tetszésedet, hogy vissza-visszatérsz megcsodálni a képeket, és gondolatban már több variációban is elképzelted, hogy hova tennéd, akkor az csak egyet jelent: le kell adnod a rendelésedet.

Hallgass a megérzéseidre, és ne maradj le a legszebb design lámpákról!