Elfogyott

Kuba Prémium Kültéri Fa sarokgarnitúra 5 részes

839 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Prémium kültéri fa ülőgarnitúra

Ez a fa sarokgarnitúra (FSC ) trópusi akácfából készült, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették.

A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern kötélfonat került elhelyezésre, mely a fa felületekkel összhatásban stílust sugároz.

Az ülőgarnitúra 5 részből áll: 1db 3 személyes kanapé jobbos, 1 db  3 személyes kanapé balos, 2db ülőkéből és 1 db étkezőasztalból áll.

A garnitúra párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Kínálatunkban KUBA étkező szett kör alakú- és szögletesen asztallal is elérhető, hogy teljes legyen az összhang teraszán, kertjében.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Tömörfa a kertben
Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium kültéri fa ülőgarnitúra

Az ülőgarnitúra 5 részből áll, 1db 3 személyes kanapé jobbos, 1 db  3 személyes kanapé balos, 2db ülőkéből és 1 db étkezőasztalból áll.

A garnitúra párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak. Kínálatunkban KUBA étkező szett kör alakú- és szögletesen asztallal is elérhető, hogy teljes legyen az összhang teraszán, kertjében.

Méretek:

3-személyes kanapé jobbos: 215x75x68 cm

3-személyes kanapé balos: 199x75x68 cm

ülőmagasság: 31 cm + 11,5 cm a párna vastagság

Ülőke: 35x35x41 cm

Étkezőasztal:150x90x66 cm

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Könnyen tisztítható, Részben összeszerelést igényel

Cikkszám: HUC25791,HUC25792,HUC37328,HUC27056 Kategóriák: , ,