Karib Kültéri Fa Ülőgarnitúra 5 részes

899 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Prémium kültéri fa ülőgarnitúra 2 személyes kanapéval

Az ülőgarnitúra (FSC ) trópusi akácfából készült, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették.

A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern kötélfonat került elhelyezésre, mely a fa felületekkel összhatásban stílust sugároz.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Karib Kültéri Fa Ülőgarnitúra VIDEO LINK

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium kültéri fa ülőgarnitúra 2 személyes kanapéval

Az ülőgarnitúra 5 részből áll, 1db 2 személyes kanapéból, 2db fotelből, 1 db dohányzóasztalból  és 1 db oldalasztalból áll.

A székek párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

A termék fa elemei hajókötélszerű időjárásálló anyaggal lettek bevonva, melyek ellenálnak az UV sugárzásnak, nedvszívó képessége alacsony így gyorsan szárad, párnái vízlepergető kivitelben készültek.

A kerti étkező garnitúra rendszeres kezelése szükséges állaguk megóvása érdekében.

A kerti szezon végeztével, amennyiben a fa felülettel rendelkező termékek ki voltak téve az időjárás viszontagságainak, az erre készített „olajok”, ápoló szerek segítségével évente kétszer le kell kezelni azokat.

Ha kültéren, de fedett teraszon kerültek elhelyezésre, akkor az évenként egyszeri ápolás is elegendő. Olyan anyagokat használjon, melyek nem befolyásolják a fa színét, nem színezik el azt.

A fa felületeket enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk majd töröljük szárazra.  Tilos a fa felületeket szemcsés súrolószerrel és szerves, maró oldószerrel tisztítani.

A fa felületek esetleges javítását kizárólag fára használható festékkel/színezővel végezze. Kérjen segítséget fa termékek javítására szakosodott cégektől.

Méretek:

2-személyes kanapé: 178x80x62,5 cm

Fotel:75,5x74x68 cm

Dohányzóasztal:79×38 cm

Oldalasztal:50x50x47 cm

https://globero.hu/termek/kuba-premium-kulteri-fa-etkezo-garnitura-kerek-asztallal-7-reszes-kerti-butor/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Mobilis, Mosható, Összeszerelést igényel, UV álló, Vízlepergető

Cikkszám: HUC25758-1,HUC25759-1,HUC28202,HUC28202-T,HUC28203,HUC28203T Kategóriák: , , ,