Elfogyott

Karib Kültéri Fa pihenőágy

399 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Karib Prémium Fa Pihenőágy

Elegáns kialakítású nyugágy valódi wellness komfortot biztosít.

A díszpárnákat az ár nem tartalmazza!

A pihenőágyat hozzáillő, maximális kényelmet biztosító párnával szállítjuk, melyek a teraszon vagy kertben eltöltött órákat még kellemesebbé teszik. A párna víztaszító, nem fakuló, formáját megőrző, valamint légáteresztő szövettel van bevonva. A szövet levehető  és mosható.

A kerti étkező garnitúra rendszeres kezelése szükséges állaguk megóvása érdekében.

A kerti szezon végeztével, amennyiben a fa felülettel rendelkező termékek ki voltak téve az időjárás viszontagságainak, az erre készített „olajok”, ápoló szerek segítségével évente kétszer le kell kezelni azokat.

Ha kültéren, de fedett teraszon kerültek elhelyezésre, akkor az évenként egyszeri ápolás is elegendő. Olyan anyagokat használjon, melyek nem befolyásolják a fa színét, nem színezik el azt.

A fa felületeket enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk majd töröljük szárazra.  Tilos a fa felületeket szemcsés súrolószerrel és szerves, maró oldószerrel tisztítani.

A fa felületek esetleges javítását kizárólag fára használható festékkel/színezővel végezze. Kérjen segítséget fa termékek javítására szakosodott cégektől.

Ennél a terméknél ingyenes a szállítás

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Karib Prémium Fa Pihenőágy

A termék részlegesen vízálló illetve nedvességálló, mely tulajdonság megengedi a kültéri használatot kisebb esőzés illetve páratartalom esetén. Használaton kívül mindig szükséges beltéren tárolni. A bútor rongálódhat, amennyiben hosszútávon nedvességgel érintkezik.

Ez a termék UV-álló anyagok hozzáadásával készült, mely lehetővé teszi a napfényben történő használatát anélkül, hogy a színe megfakulna. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy használaton kívül a terméket védőhuzat alatt tárolja a maximális élettartamának megőrzése érdekében.

Méretek:167x85x68 cm

űlő

 

https://globero.hu/napfurdozz-a-kertben-napozoagyak-a-kenyelem-es-az-esztetikum-szolgalataban/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Könnyen tisztítható, Mosható, Összeszerelést nem igényel