Elfogyott

Prémium Kültéri Fa napozóágy Kuba

169 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Kuba Prémium Napozóágy

Elegáns kialakítású nyugágy valódi wellness komfortot biztosít.

Szállítási költség: 12 000 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kuba Prémium Napozóágy

A kényelmesebb fekvés érdekében a háttámla  több fokozatban állítható. Természetesen a napágy karfákkal is rendelkezik. A napozóágyakat hozzáillő, maximális kényelmet biztosító párnával szállítjuk, melyek a teraszon vagy kertben eltöltött órákat még kellemesebbé teszik. A kényelmes párna 7 cm vastag és a lecsúszást megakadályozandó, remekül hozzáerősíthető a székhez. A párna víztaszító, nem fakuló, formáját megőrző, valamint légáteresztő szövettel van bevonva. A szövet levehető  és mosható.

A termék részlegesen vízálló illetve nedvességálló, mely tulajdonság megengedi a kültéri használatot kisebb esőzés illetve páratartalom esetén. Használaton kívül mindig szükséges beltéren tárolni. A bútor rongálódhat, amennyiben hosszútávon nedvességgel érintkezik.

Ez a termék UV-álló anyagok hozzáadásával készült, mely lehetővé teszi a napfényben történő használatát anélkül, hogy a színe megfakulna. Ennek ellenére is javasoljuk, hogy használaton kívül a terméket védőhuzat alatt tárolja a maximális élettartamának megőrzése érdekében.

https://globero.hu/napfurdozz-a-kertben-napozoagyak-a-kenyelem-es-az-esztetikum-szolgalataban/

 

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Könnyen tisztítható, Mosható, Összeszerelést igényel

Cikkszám: HUC26179 Kategóriák: , ,