Uncategorized @hu

Mire figyelj a kültéri asztal vásárlásánál?

Miért nélkülözhetetlen egy kültéri asztal?

Minden kertbe jó választás egy kültéri asztal! A nagy családi eseményeket vagy étkezéseket sokkal, jobb már akár kora tavasszal is a kertben tartani. Általában ilyenkor mindenki alig várja, hogy a hosszú tél után minél többet a szabadban lehessen. A saját kertünk és teraszunk ehhez mindig egyedi és különleges atmoszférával szolgál. Ha nagy a család érdemes egy nagyobbat, szélesebbet választani, de kisebb asztalok is szerepelnek kínálatunkban.
Egy kültéri asztal akár egy kerti sütögetésnél vagy pihenésnél is nagy segítség lehet hiszen nyugodtan letehetjük rá a rágcsálnivalót vagy az italokat. Grillezésnél akár az alapanyagok, szerszámok is elférnek rajta így megkönnyítve a munkát.
Munka vagy hobby közben is remek szolgálatot tesz, elfér rajta a laptop vagy a munkához köthető papírok. A home office is gördülékenyebb lesz így!

Különösen fontos, hogy milyen anyagú és minőségű bútorokat választasz a kinti használatra, az időjárás ugyanis könnyen tönkre teheti azokat. Amennyiben épp egy kültéri asztal beszerzését tervezed, akkor erre érdemes odafigyelned.

Tudtad, hogy a trópusi akácfa asztalok kültéri kivitelben készülnek?

Kültérre még ma is sokan választanak műanyag asztalokat, székeket, de csak azért, mert nem tudják, hogy már olyan fabútorok is léteznek, amik időjárásálló kivitelben készülnek. Tény, hogy egy műanyag asztallal nem lőhetsz mellé, hiszen szinte semmi sem tehet kárt benne, ugyanakkor, ha nem csak a minőségre fordítasz figyelmet, hanem a bútorok kinézetére is, akkor a trópusi akácfa kültéri asztalok közül is választhatsz.

Ezek a termékek remekül ellenállnak az időjárás okozta negatív hatásoknak, és sok éven keresztül meg tudják őrizni az eredeti szépségüket, akárcsak a műanyagból készült társaik. A különbség annyi, hogy ezek sokkal dekoratívabb külsővel rendelkeznek.

A hagyományos fa asztalaink is időjárásálló felületkezelést kapnak

Ha szereted a természetes hatású bútorokat, de valamiért az akácfa változatok között nem találtad meg az igazit, akkor a sima fából készült kültéri asztalok között is körülnézhetsz. A mi kínálatunkban kizárólag olyan modelleket találsz, amik 100%-ban időjárásállók, elvégre pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a szabadtéri helyszíneken használt bútorok kinézete, időtállósága.

Hogyan lehetséges, hogy a hagyományos fa jól bírja az esőt, szelet? A válasz egyszerű: a kültéri asztalok, székek speciális felületkezelést kapnak. Ez a magyarázata annak, hogy az időjárási elemek nem tudnak kárt tenni bennük.