Uncategorized @hu

Megérkeztek újdonságaink – indul a szezon

Valószínűleg tapasztaltad már, hogy a minket körülvevő miliő milyen fontos szerepet játszik a kedélyállapotunk alakításában -s bár a hétköznapok jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, az otthoni légkör az, ami markánsan formálja az aktuális közérzetünket. Éppen ezért fontos nagy hangsúlyt fektetni az otthonod dizájnjának kialakítására – a trendi újdonságainkkal ez cseppet sem lesz nehéz.

Az idilli pihenés színtere

A munkával töltött stresszes hétköznapok a testünket és a lelkünket is egyaránt megviselik, így érthető, ha alig várod, hogy átengedhesd magad a jólmegérdemelt pihenésnek. Ha a lakásodhoz nagyobb kert is tartozik, roppant szerencsés vagy – ám akkor sem kell búslakodnod, ha csupán egy szerényebb paraméterekkel operáló balkon urának nevezheted magad. Engedd, hogy a legfrissebb, ropogós vadonatúj termékösszeállításunk levegyen a lábadról! Megmutatjuk, mire érdemes most odafigyelni!

Minőség mindenekfelett

Ahogyan azt már a kedves vásárlóink megszokhatták, a felsőkategóriás színvonal, a minőségi kialakítás, a bravúros formatervezés és költséghatékony árak jellemzik a termékpalettánkat. Legyen szó a kerti bútorokról, a hősugárzókról vagy a praktikus kiegészítőkről, nálunk mindent megtalálhatsz egy helyen, természetesen a kitűnő nívó jegyében.

Kényelem és elegancia antracit színben

Nem csak a levegőbe puffogtatunk, íme, az egyik lenépszerűbb újdonságunk: a 4 részből álló Bogota Alumínium kerti ülőgarnitúra a manapság oly trendinek számító antracit színben. Olyan megoldásra vágysz, amivel nem csupán az esztétika oltárán áldozol, de egyben elképesztően időtálló és strapabíró darabra is szert teszel? A lehető legjobb helyen jársz! A divatos ülőalkalmatosságot ugyanis akár egész évben a szabadban hagyhatod, hiszen a minőségi anyagösszetétele miatt nem kell tartanod a színvonalbéli romlásától.

A Tahiti napozóágy a nyár elengedhetetlen kelléke

Bár még jócskán benne járunk a kora tavaszban, nem kell sokat várni, hogy végre újra beköszöntsön a kellemes, meleg idő! Okos ötlet már előre felkészülni a kánikula izzasztó napjaira – mivel mással, ha nem az ultratrendi Tahiti napozóággyal!  Az erős alumínium vázzal rendelkező fekhely komfortos lehetőséget nyújt az önfeledt pihenésre, s teszi mindezt elképesztően stílusosan. A kényelmes fekvőhely kitűnőre vizsgázott az anyagminősége terén: a sűrű szövésű textilén ugyanis hihetetlenül gyorsan szárad, illetve kiemelten jó légáteresztő tulajdonsággal bír, így remekül állja a sarat a nedves környezetben is.

Felejtsd el a fogvacogtató zimankót

Fázni biztosan te sem szeretsz, különösen, ha épp a reggelindító kávédat kortyolgatod odakinn a teraszon. A Dachstein álló elektromos hősugárzóval pillanatok alatt kellemes meleget teremthetsz a zárt balkonon vagy télikertben, ráadásul teheted mindezt energiahatékony módon. A terasz fűtésére tökéletesen alkalmas kültéri modell amellett, hogy példátlanul praktikus, a szemnek is mutatós, dekoratív egység.

Irigylésre méltó nívó odabenn is

Természetesen az aktuális ajánlataink keretén belül nemcsak a kerti bútorok között áll módodban mazsolázgatni, de akár a tárgyalószobát is dizájnossá teheted. A tárgyalónak vagy dolgozószobának komolyságot kell sugallnia, amiben nagy segítségedre lehet az Artmoon névre keresztelt garnitúra.

Artmoon- a kézzel fogható elegancia

Az Artmoon szett részeként a tied lehet a robosztus tölgyfaasztal az ahhoz tartozó karakteres bőr székekkel. A tölgyfából készített asztal egyszerre idézi meg a természetet és teremt modern atmoszférát az otthonodban. Strapabíró összeállítás ez, amely – tekintve a fa és az eredeti bőr markáns tulajdonságait- az idő múlásával csak még karakteresebbé, hangsúlyosabbá válik.

Kapcsolódó tartalmak