Uncategorized @hu

Hősugárzót keresel? Válogass Akciós termékeink közül!

Érdemes figyelned Akciós termékeinket, hiszen akár 40.000 Ft-tal olcsóbban tudsz a szezonális leárazások alkalmával hősugárzót vásárolni kényelmesen, online. Globero.hu webshopunkban így kedvedre tudsz válogatni a különféle típusú leárazott fűtőelemek, bútorok és árnyékolók között.

Díszített és látvány hősugárzók

Például a hagyományos gomba formájú, lámpaoszlopra emlékeztető INOX hősugárzó alapanyaga időjárásálló rozsdamentes acél és alumínium, melyet borulásgátlóval szereltek fel a gyártók a nagyobb biztonság érdekében.

Ez a modell nagyon népszerű, hiszen könnyű beüzemelni, s a kevesebb, mint húsz kg-os modellt igen egyszerűen lehet igény szerint egyik helyről a másikra helyezni.

Amennyiben kicsit dekoratívabb megoldáson gondolkodsz, nézd meg a 15kW-os henger alakú gázüzemű hősugárzónkat, melynek modern stílusú rács-szerkezetében található edzett üveghengerben egy csodaszép lángoszlop táncol, hogy segít megadni az estéhez illő hangulatot.

A biztonságról itt is a borulásgátló, a tartósságról pedig a rozsdamentes acél kivitel gondoskodik. Ennél a modellnél viszont gondoltak a tervezők a praktikusságra is, hiszen a szerkezet talpán kerekek segítik a könnyebb mozgatást.

A keleties hangulatú gázüzemű hősugárzók alap darabja, a gúlára emlékeztető látványtűz lánggal díszített hősugárzó egy tökéletes példa arra, hogy mi történik egy fűtőtesttel a gyártás során, ha művészek is részt vesznek a tervezésben.

A normál PB gázpalackkal működő, időjárásnak ellenálló alumínium és rozsdamentes acél vázzal felszerelt 12 kW-os csodaépítmény belsejében is egy edzett üvegcső található, melyben egy látványos láng effekt gondoskodik a megfelelő atmoszféráról.

E rövid összefoglalóból nem hagyhatjuk ki a LED-világítású látvány hősugárzót sem. Alapanyag és kivitel tekintetében, valamint formailag is megegyezik ez az előző fűtőtesttel, viszont ennek a modellnek 7 színű LED hangulatvilágítása van.

Ez egy igen népszerű modell, hiszen könnyen be lehet állítani a világítás színét a rendezvény témájához illően, így nem kell a dekorációval foglalkozni, egy gombnyomással lehet váltani a színek között.

Ezeket a típusokat a nagyobb verandákra, teraszokra és kerti benyílókba ajánljuk, hiszen aránylag nagy területet, akár 25m2-t is képesek befűteni egy kellemes hőmérsékletre. Igényes, modern és letisztult stílusuknak köszönhetően kiváló hasznos kiegészítői lehetnek ezek a modellek a kertednek.

Használd ki 10-25%-os hősugárzó akcióinkat, s rendeld még meg ma kedvezményes áron azokat a modelleket, melyek hű társaid lehetnek ezentúl a hideg őszi és téli éjszakákon.

A hűvös hónapok alatt is élvezheted így a verandádat, hiszen ha kiteszel egy gázüzemű hősugárzót, egy asztalt, s néhány széket, máris kellemes, ünnepi és meghitt hangulatot teremtettél a teraszodon.

Persze a társaságról se feledkezz meg, így élvezd a téli hűvös estéket a barátaiddal, s pihenjetek vagy partizzatok a kellemes hőmérsékletű verandán.

Gondolj azért a fázósabbakra is, s tegyél ki néhány pokrócot, esetleg szőnyeget a lábuk alá, hogy meggátold a földről feljövő hideg áramlását. De jó társaságban gyorsan telik az idő, így a többségnek nem szokott gondot okozni, ha az este nagy részét a fűtött teraszon tölti.

Akciós termékeink között a hősugárzók mellett egyaránt találkozhatsz kültéri bútorokkal is, így ha most akarod lecserélni a téli nyaralód bútorait, azt is kedvezményesen tudod nálunk megtenni.