kültéri bútor

Hogy rendezd be kis udvarod vagy teraszod?

A kisebb méretű kertek vagy teraszok berendezése során több khívással kell szembesülnünk. Hogy válasszuk ki a legmegfelelőbb kültéri kerti bútorainkat?
Ebben is segítséget nyújt a Globero prémium minőségű kültéri termékszortimentje.

Alu Kerti Étkező Garnitúra Malaga 5 részes
Malaga étkező garnitúra

A helykihasználás hatékonysága és a praktikusság kiemelten fontos szerepet játszik egy kisebb térben. A Globero szakértő csapata segít a választásban, hogy  megtaláld a tökéletes kültéri ülőgarnitúrád vagy étkezőgarnitúrád, mely ideális a kisebb kertekhez, teraszokhoz.

A kis kertekben a hely korlátozott, ezért először mérd fel a rendelkezésedre álló teret. Fontos, hogy lásd be, mindenképp a megfelelő méretű garnitúrát válaszd, hogy ne ess annak a csapdájába, hogy alig marad tered! Optimalizáld a rendelkezésre álló területet úgy, hogy a bútorok kényelmesen elférjenek, ugyanakkor lehetővé tegyék a mozgást is. A Globero kültéri étkező és ülőgarnitúrái között számtalan lehetőséget találsz. Bútoraink nagyobb és kisebb méretben is elérhetők, és széles választékot kínálunk akár a kétszemélyes szettek terén is. 

Kenya fotelszett

Kis kertekben általában előnyösebb az L-alakú ülőgarnitúra vagy sarokülő kiválasztása, mivel ezek hatékonyabban használják ki a teret. Ha étkező garnitúrát szeretnél, fontolóra veheted az összecsukható, vagy lehajtható asztallappal rendelkező elemeket, de választhatsz  állítható hosszúságú asztalaink közül is. Így könnyedén tudsz alkalmazkodni az adott területed igényeihez.

Luxus kényelem a Karib napozóágyban

Kültéri bútorok választásakor fontos figyelembe venni, hogy fedett részre helyezed ki, vagy a szabadba. A Globero étkező és ülőgarnitúráinak anyaga legyen szó fáról, vagy magas minőségű alumíniumról időjárás és UV álló. Csodálatos párnái vízáteresztőek és moshatóak is.  Válassz akár fa alapanyagból készült terméket, nem kell félned az ápolástól, mert biztosítjuk számodra egyedileg fejlesztett ápoló termékeinket is. 

Tekintsd meg webshopunk, keress rá termékeinkre és válaszd ki az otthonodba illó étkező vagy ülőgarnitúrád.

Kapcsolódó tartalmak