beltéri bútor

Grillparty ami sokáig emlékezetes marad – Avagy mi szükséges egy exkluzív kerti összejövetelhez?

Amikor végre elérkeznek a langyos késő tavaszi, nyári délutánok és esték a grillparty-k szerelmesei újra hódolhatnak szenvedélyüknek és elindul a  családi, baráti összejövetelek sorozata. Azonban egy tökéletes grillpartihoz nem csak jó időre van szükség, hanem a megfelelő bútorokra, berendezési kiegészítőkre és a program főszereplőjére a Globero prémium grilljeire, sütőire. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk azokat az elengedhetetlen kellékeket, melyek nélkül nem nem működikt egy igazán felejthetetlen grillparty.

A megfelelő kerti ülőgarnitúra

A vendégeket le kell ültetni, tehát nélkülözhetetlen a kényelmes, minőségi kültéri bútor, vagyis az ülőgarnitúra. Gyakran előfordul, hogy a party alapanyagainak vásárlása közben arra nem is gondolunk, hogy férnek el a vendégek. 

Kültéri ülőgarnitúrák, amik luxust vatázsolnak a kertbe és a teraszra

A kerti étkező garnitúra

Miután elkészült a grillvacsora, a vendégeknek szükségük lesz egy olyan helyre, ahol elfogyaszthatják az elkészült ételeket. Ha színvonalas estét szeretnénk, akkor mindenképp kerüljük azt a változatot, mikor a meghívottak állva étkeznek. Ha minőségi élményt szeretnénk biztosítani, akkor egy jó minőségű kerti étkező, vagy ülőgarnitúra elengedhetetlen bútora lesz a rendezvénynek. A kerti étkezőgarnitúra kiválasztásánál, fontos hogy a prémium minőség mellett a megfelelő férőhelyek száma is fontos tényező legyen. 

Prémium minőségű étkezőgarnitúrák, amik igazán kényelmessé teszik az étkezést

Az est főszereplője a grillsütő

Ha grillparty-t szervezünk, akkor a legfontosabb, amiről gondoskodnunk kell az a felejthetetlen grillvacsora. Ennek elkészítéshez elengedhetetlen egy igazán jó minőségű grillsütő. Ma már számtalan típusú sütő beszerezhető erre a célra, de vannak olyan kiemelkedő darabok, mint a Globero által is forgalmazott Kamado grillek.

Kamado grill

Miért olyan különlegesek a Kamado-k?

Ezek az egyedülálló grillkészülékek nem csak lenyűgöző megjelenésükkel, hanem a funkcionalitásukkal is kivívták a minőségi grillezés szerelmeseinek elismerését.
A Kamado grillsütők egyedi kialakítása különlegessé teszi őket. Magas minőségű kerámiából készülnek, mely strapabíró és kiváló hőtartó képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően a Kamado grillsütők könnyen felmelegíthetők és sokkal hosszabb ideig képesek megtartani a magas hőmérsékletet, ami minőségi, egyenletes grillezést eredményez.

Az egyedülálló Kamado grillsütők tökéletesen alkalmasak mindenfajta hús, hal és zöldség elkészítésére. A speciális kialakításnak köszönhetően a grillezési folyamat sokkal lassabb és alaposabb lesz, így az ételek ízletesebbek és szaftosabbak lesznek. A Kamado-k segítségével könnyedén elkészíthető a legfinomabb steak, sült szárnyas, grilzöldség és még számos ínycsiklandó étel.

A Kamado grillsütők nem csak a kiváló minőségű alapanyagok miatt értékesek, hanem azért is, mert nagyon egyszerűen és könnyen használhatók, tisztíthatók. A grillkészülékek rendelkeznek egyedi szellőzőrendszerrel, melynek segítségével könnyen szabályozható a hőmérséklet, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő grillezési stílust.

grillparty

A Globero kínálatában a Kamado sütők több méretben és színben is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának és igényeinek megfelelő készüléket. A Kamado grillsütő egyedülálló designjának köszönhetően valódi ékköve lesz kertünknek, teraszunknak, és a benne készült ételek pedig igazán különleges élményt nyújtanak majd a grillparty-nk vendégeinek.

Grillsütőink és a grillezéshez szükséges kiegészítők széles választéka megtalálható a Globero kínálatában: https://globero.hu/termekkategoria/grill-bbq-kamado-faszen-suto/

BBQ Grill Kamado

Kapcsolódó tartalmak