kültéri bútor

Az alumínium luxus kültéri ülőgarnitúra előnyei – Stílus és kényelem a kertben vagy teraszon

Kertünk vagy teraszunk kialakítása, megtervezése otthonunk fontos részét képezi, hiszen itt töltjük szabadidőnket, itt pihenünk, élvezzük adottságait. Fontos döntést hozunk amikor tervezzük, milyen alapanyagból, stílusból válasszunk. Mekkora a rendelkezésre álló hely, illetve figyelembe kell vennünk, hogy nyitott, vagy fedett területre vásárolunk a Globero kültéri ülőgarnitúráiból. Egy kültéri ülőgarnitúra esetében az ár/érték arányon kívül nézzük a designt, a színeket, a formát, a méretet, az alapanyagot, és még rengeteg minden mást.

kültéri ülőgarnitúra
Barbados kültéri ülőgarnitúra

Kiemelten fontos a könnyű tisztíthatóság, az időjárással szembeni ellenállóképesség, a párnák vízáteresztése, moshatósága. Ha nem a fából készült luxus minőségű kültéri ülőgarnitúrát választjuk a Globerótól, akkor a másik kiváló választás az alumíniumból készült termék mellett való döntés. 

Az alumínium kültéri ülőgarnitúra egyik legnagyobb előnye a tartóssága. Erős, mégis könnyű anyag, mely ellenáll a korróziónak így ideális  kültéri környezetben való használatra. A Globero kültéri alumínium vázzal készült ülőgarnitúrái  ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mint az erős uv sugárzás, az eső, így hosszú éveken át megtartják színüket.

Costa Rica kerti aluminium ülőgarnitúra

Az alumínium vázzal készült luxus ülőgarnitúrák rendkívül könnyen karbantarthatók. Az anyag nem igényel festést vagy speciális kezelést, így elegendő időnként letörölni a por és a szennyeződések eltávolítása érdekében, és a garnitúra ismét ragyogóan szép lesz.

Az alumínium luxus kültéri ülőgarnitúra tökéletes választás a Globero kínálatából. 

Sarasota Alu kerti sarokgarnitúra 4 részes
Sarasota Alu kerti ülőgarnitúra

Minden vásárló megtalálhatja a legmagasabb minőségben gyártott kültéri ülőgarnitúrák között a számára megfelelőt. Hatalmas választék van a kisebb, nagyobb, modern, vagy letitsztult stílusú kültéri ülőgarnitúrák között. Párnáik minden esetben áteresztik a vizet, moshatók, és több színben is elérhetők. 

Kapcsolódó tartalmak